How we role these days #Nicky

How we role these days #Nicky

De blog waarin je een kijkje krijgt in het leven van andere gezinnen in deze tijd.
Hoe hebben ze het geregeld thuis, wie werkt er thuis/buitenhuis, wie zorgt voor de kinderen, maar ook wat doe je nu je thuis bent met de kids?
Zit jij iedere dag met je handen in het haar omdat je niet weet wat je moet verzinnen of word je juist creatiever?
En hoe ervaar jij deze tijd, wat mis je, wat zie je als mogelijkheid, heb je nog tips voor anderen en hoe goed zorg je voor jezelf/me-time?

Vandaag geeft Nicky een kijkje in het leven van haar gezin. Nicky ken ik omdat haar dochtertjes bij mijn dochtertje op de dansschool zaten.
Ze heeft 2 schatjes van dochtertjes! En ik bewonder hoe ze het als alleenstaande moeder runt met haar 2 kids. Ze is altijd heel positief en is een echte doorzetter. Super knap hoe ze het allemaal doet en in deze tijd in de ouderenzorg werkt! Lees mee hoe zij de dagen doorrollen!


1. Omschrijf de persoon achter jouw instagram account nickyghazi
Hi ik ben Nicky, almost dirty 30! Rotterdamse mama van 2 meisjes. Zelf ben ik half Ned. half Surinaams/Hindoestaans en mijn lieve meisjes zijn kwart Ned. kwart Surinaams en half Indo/Moluks. Altijd in Zevenkamp gewoond en sinds 6 jaar in Ommoord, samen met m´n meisjes.

2. Wat voor werk doe je (wat voor werk doet je partner) en hoe heb(ben) (je) (jullie) dit thuis op dit moment geregeld
Ik werk als welzijnsmedewerker in een verpleeghuis op een dementerende ouderengroep. Dit doe ik met hart en ziel. Mooi om al die glimlachjes steeds te ontvangen. Dit wil ik ook meer laten zien via mijn account, wat het verhaal is achter de ouderenzorg en vooral nu is de druk hoger dan ooit! We doen meer dan ze zelf denken te kunnen. Het werk is super, ik ga met plezier naar mijn werk. Verder hou ik van wandelen, natuur, boksen en leuke dingen doen met m’n vriendinnen.

3. Wat zijn positieve dingen die je gezien / geleerd hebt in de situatie van nu
Waardeer wat je hebt. Je hebt een dak boven je hoofd, eten in de koelkast, kleding om aan te doen. We zeuren teveel in het leven, bekijk het positief. Let everything go en kijk naar wat belangrijk is in het leven. Vooral nu tijdens het virus. Veel mensen zie ik mopperen dat ze met 3 kinderen thuis moeten blijven, maar “heyyyyy je kan je koelkast open doen en wat eruit halen”. Mensen in oorlogslanden hebben het veel zwaarder!!! Keep ya head up.

4. Omschrijf hoe de gemiddelde dagen eruit zien van je gezin
Ik ga met de meisjes op berenjacht en op het balkon lekker stoepkrijten, bellenblazen, zumba, alles kan.

5. Heb je nog tips voor andere gezinnen?
Het leven is een feestje, maak er wat van! Ik werk nog gewoon 4 dagen en mijn meisjes gaan naar de noodopvang, ik wou dat ik net als velen thuis kon zitten, veilig binnen! Be safe ♡

Bedankt lieve Nicky voor het delen van een kijkje in jullie leven!
Ik bewonder enorm hoe je dit doet, 4 dagen werken in de ouderenzorg en thuis ook alles draaiende houden en wat voor een positieve mommy jij bent!
Inderdaad, be safe, ook voor jou!

Binnenkort weer een kijkje in het leven van een ander gezin, wie o wie?
Er zijn een hoop gezinnen die het druk hebben, dus ben benieuwd of het gaat lukken met het schrijven van een blog, we wachten in spanning af wie de volgende is die zich heeft aangemeld 😉

-Love-

Iris

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: