Kleine indiaantjes stopt (tijdelijk)

Kleine indiaantjes stopt (tijdelijk)

Hello lieve allemaal,

wellicht is het opgevallen dat ik niet meer op instagram en op facebook zit en anders, bij deze.
Dit is een bewuste keuze en waarom vertel ik in deze blog….

De laatste tijd viel me op dat ik minder behoefte had om te delen. Soms deelde ik wel maar haalde daar niet meer zoveel voldoening uit.
Ik voelde dan dat ik berichten moest delen om toch aanwezig te zijn en blijven, waar ik niet helemaal meer achter stond en met zoveel enthousiasme als voorheen.

Kleine indiaantjes is opgestart in juni 2016, dit ging voornamelijk over de opvoeding van de kinderen. Dingen waar ik tegenaan liep, maar ook kinderfashion en interieur.
Later maakte ik een burn-out mee en een scheiding waardoor dat voornamelijk de onderwerpen waren die aan bod kwamen en als laatste mijn relatie. Echt het opnieuw opstarten van je leven.

Nog steeds zijn dit interessante onderwerpen, maar nogmaals ik haal er niet meer zoveel voldoening uit.
Ik vond het altijd erg leuk om te delen en daarmee anderen ook te helpen. Herkenning en daarnaast ook openheid en kwetsbaarheid om te delen, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe fijn dit kan zijn. Je hebt dan het idee dat je niet alleen bent en dat anderen ook herkenning vinden in jouw verhalen en wellicht geïnspireerd raken erdoor.

Ik merk dat nu het beter met mij gaat dat ik minder behoefte heb mijn privéleven te delen.
Met mijn burn-out gaat het beter, het gescheiden leven met kinderen en ook in mijn liefdesrelatie.
Natuurlijk zijn er altijd leerpunten en ups en downs, maar gelukkig niet zo heftig en daar ben ik heel blij mee.
Ook vind ik het privéleven van mijn kinderen belangrijk.

Mijn kinderen wil ik beschermen, ze worden steeds groter en ouder, zitten op school en zij vragen er niet om met hun privéleven op sociale media te zitten.
Dat is iets wat ik als moeder voor hun besloten heb en dat is prima geweest voor de afgelopen jaren, want er zitten ook leuke kanten aan.
Ik heb veel moeders leren kennen waar ik blij mee ben, maar nu is het tijd om verder te gaan zonder social media in ieder geval voor de komende tijd.

Wie weet kom ik nog wel terug, maar dan met een ander format of minder met mijn kinderen in the picture en minder met mijn privé leven.

Van veel dingen heb ik geen spijt, van sommige blogs die ik deelde wel, maar ik besef ook dat het die tijd was, waarin ik dit blijkbaar wel prettig vond. Het is allemaal goed.

Het gaat goed met ons en daar ben ik heel blij mee. Er is meer rust en ik ben minder op zoek naar erkenning en meer behoefte te richten op mezelf en de mensen die ik lief heb.

Ik vind social media nog steeds een mooi medium, maar mijn omgeving belangrijker.
Ik heb echt een hele leuke tijd gehad, bedankt voor jullie vertrouwen, leuke berichtjes en ook voor de leuke mensen die ik via deze weg heb leren kennen.

-Love-

Iris

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.