Gezocht single mom / dad gastbloggers

Gezocht single mom / dad gastbloggers

Het is alweer even geleden dat ik een gastblog oproep deed.

Ik ben op zoek naar een gescheiden vader of moeder die eenmalig een blog willen schrijven over het hoe is om gescheiden te zijn. Lees verder voor meer info.

Op dit moment ben ik op zoek naar een single mom/ dad die eenmalig een blog willen schrijven over hun leven als gescheiden ouder met kinderen.

Dit mag ook iemand zijn die weer een nieuwe relatie heeft, maar wel alleen voor de kinderen zorgt. Of wanneer je de kinderen alleen in het weekend hebt, mag dat ook.

Wie ben ik?
Ik ben Iris, 34 jaar, gescheiden en heb 2 kinderen, Gene (5) en Nayeli (4).
Voor meer info, zie blog 10 facts about me

Waar staat kleineindiaantjes voor?
Een blog die gaat over het beste uit het leven halen.

Door veranderingen een nieuw leven opgebouwd. Op de blog vind je alles over mijn reis naar een (nieuw) gebalanceerd leven met kinderen, geluk, spiritualiteit, het ( alleenstaand) ouderschap, relaties, liefde, opvoeding, de kwetsbaarheid / puur hoe het is. Ik ben zelf van indische afkomst en daarom zul je op de blog ook indo invloeden voorbij zien komen.

Inhoud blog
Een eenmalige blog waarin je schrijft over hoe jij als gescheiden vader of moeder deelt hoe je het leven ervaart met kinderen. Hierin ben je helemaal vrij om dit te schrijven hoe je dit wilt, sterk, kwetsbaar of met humor.

Denk aan ongeveer 600 woorden gecombineerd met foto’s, die passen bij de tekst.
Denk aan duidelijke / kleur foto’s, zie mijn instagram account en blog voor de stijl van fotograferen.
Dit hoeft geen kopie te zijn van hoe ik fotografeer, dit is een richtlijn zodat je een idee hebt van wat er bij de blog past.
Mochten de blogs zo goed bevallen, is er een mogelijkheid dat je vaste gastblogger wordt.

Reageren
Voel jij je aangesproken door deze oproep, maak jij mooie duidelijke foto’s, kun je leuk schrijven en heb je de tijd om een gastblog te schrijven?

Stuur een mail naar kleineindiaantjes@gmail.com en motiveer waarom jij graag wilt gastbloggen voor kleineindiaantjes en over welke onderwerpen je wilt gaan bloggen.
Wanneer je nog vragen hebt / twijfelt of je wel geschikt bent bijvoorbeeld of over het onderwerp wat je wilt delen, stel ze gerust.

Ken jij iemand die dit leuk zou lijken, tag diegene dan ook gerust onder het bericht op Instagram of Facebook.

Je kunt reageren tot en met zondag 2 juni 2019.

-Love-

Iris

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.