10 leuke Moederdag cadeaus

10 leuke Moederdag cadeaus

Het is bijna Moederdag en wat geef je jouw moeder dan voor deze bijzondere dag?
Eigenlijk hoort het natuurlijk iedere dag Moederdag te zijn, persoonlijk ben ik niet zo van deze standaard commerciële dagen, in de zin dat het geen must is om het te vieren of wat te krijgen / te geven.

Maar eerlijk is eerlijk, het is altijd leuk als je kinderen een tekening voor je maken. Dit jaar zijn mijn kinderen bij hun vader, aan het einde van de dag zie ik hun gelukkig wel. Dat is het lot van als je uit elkaar bent, maar ik vind het niet super erg.

Ik krijg gelukkig van de kids altijd iets wat zij op school gemaakt hebben 😉
Eigen gemaakte cadeautjes zijn natuurlijk super leuk, het hoeft niet veel te kosten, het gaat om het gebaar.

Wil je wel een cadeau kopen voor Moederdag?
Hierbij deel ik 10 tips voor Moederdag, wat je kunt geven aan mama, aan je vrouw of moeder.

1.The birthposter
dit is zo mooi om in het kamertje van jouw kids, jouw eigen slaapkamer of ergens anders in huis te hangen als aandenken aan de geboorte van jouw kindje
2. Portrait Illustration
Amber maakt prachtige illustraties van jullie gezin. Ze heeft het wel enorm druk, dus op tijd erbij zijn en anders maak je er een verlaat moederdagcadeau of vaderdag cadeau van. Naominoellegeneve maakt ook super mooie illustraties.
3. Festival ticket / tijdschrift abonnement
Als mama zijnde kun je jouw ontspanning en oplaadmomenten goed gebruiken om daarna weer een goede moeder te zijn. Geef mama een festival ticket cadeau. Zo ga ik naar het Happinez festival en dat vind ik een cadeautje aan mezelf!  Of geef een abonnement op een tijdschrift cadeau, zoals de Happinez
4. Abonnement diergaarde Blijdorp of op een andere dierentuin
5. Cadeaubon van een van mama’s favoriete kleding webshops, denk aan catwalkjunkie waar je hele leuke kleding voor mama’s kunt vinden
6. Qoqo massage
geef mama een massage cadeau dmv een giftcard of boek al een massage. Persoonlijk vind ik Qoqo massage een hele fijne massagesalon en inmiddels zijn er heel veel in Nederland te vinden. Of een dagje wellness, recent ben ik naar Thermae 2000 geweest en dit was heerlijk, zie blog een ontspannen weekendje limburg – healing
7. Een lunch, denk bijvoorbeeld aan Lot&Daan voor als ze met haar vriendinnen gaat en als ze met haar kinderen gaat, is Mamamo Nesselande erg leuk om naartoe te gaan.
Een dagje strand is ook altijd leuk, neem haar mee naar Tulum Noordwijk of naar Ubuntu Beach
8. Een uitje naar de Boomhuttenclub. Op instagram zie je deze steeds meer voorbijkomen. Dit is een leuke gelegenheid om samen met jouw kinderen naartoe te gaan. Dubbel veel plezier!
9. Keet Rotterdam
Mooie aparte cadeaus voor in huis, maar ook sieraden en andere prachtige hebbedingetjes kun je hier vinden voor mama. Persoonlijk haal ik hier meestal mijn oorbellen en je hebt daar ook super leuke planten.
10. Bloomon
Geef mama zo’n prachtige bos bloemen cadeau. Let er even op dat je het abonnement uitzet na 1x bloemen te gegeven hebben.

Je kunt dit aanklikken in het systeem dat je het na de bos bloemen wilt pauzeren. Deze bos bloemen zijn zo bijzonder, je wordt er helemaal vrolijk van. Vaak heb je ook codes zodat je er een mooie vaas bij krijgt.

-Love-

Iris

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.