10 leukste webshops voor festival outfits

10 leukste webshops voor festival outfits

Hi! vorige week vroeg ik jullie om hulp bij de keuze voor festival outfits omdat ik keuzestress had. En denk dat meerdere vrouwen / mama’s dit hebben.

Zo ga ik binnenkort naar het Happinez festival en ben op zoek gegaan bij welke shops je leuke outfits kunt scoren die net even anders zijn dan Asos, H&M, Zara of Bershka die natuurlijk ook leuk zijn!

Hier de 10 leukste webshops zodat ook jij weet waar je leuke festivals outfits kunt scoren.

1. Catwalk junkie: de huismuts is ook fan van deze shop en je ziet hem geregeld voorbijkomen ook bij andere bloggers/vloggers

2. Moost wanted  geweldige kleding, maar ook super toffe accessoires zoals kettingen die zowel om de nek gedragen kunnen worden als als riem dienen, of een toffe arm ketting.

2.2 niet te verwarren met most wanted waarvan de naam erop lijkt. Die overigens ook super leuke items heeft. (Monica Geuze heeft ook vaak kleding hiervan en is bevriend met Danique de eigenaresse). Op de foto draag ik een jurkje van deze webshop.

3. Colourful rebel, zie je ook de laatste tijd bij bloggers voorbijkomen. Hele leuke outfits voor rebeltjes 😉 de naam zegt het al

4. Loavies

5. Wanderlust Amsterdam, super leuke shop van aangetrouwde familie van ons heel toevallig 😉

6. Blakeseven

7. Boohoo

8. Be So Different

9. Vida.june

10. Louen

-Love-

Iris

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.