Een kijkje in ons leven; hoe ziet onze maandag eruit?

Een kijkje in ons leven; hoe ziet onze maandag eruit?

Hierbij deel ik een kijkje in ons leven.
De kinderen liggen pas net op bed en merk dat we best moeite hebben met de zomertijd, zowel met naar bed gaan ( “wat is het nog licht mama, het is nog ochtend, we hoeven niet naar bed”) als met opstaan. Ze zijn niet vooruit te branden 😉

07:30 uur ( ja vandaag was het echt een latertje, omdat ze dus niet uit bed wilden komen, Gene wel, maar Nayeli bleef lang liggen)
’s ochtends vroeg lag Gene nog lekker even bij mij in bed. Vaak ligt ie te kletsen en kijkt ie uit het raam.
Ik check in de ochtend even instagram en email en vervolgens gingen we Nayeli wakker maken die nog heerlijk lag te slapen.

Douchen, aankleden en toen aan de ontbijttafel. Ik neem mezelf altijd voor om samen met de kinderen te ontbijten, maar vaak zitten hun aan tafel en ben ik nog aan het douchen of hun tas aan het klaarmaken.

08:15 uur richting school gegaan.
Gelukkig wonen we redelijk dichtbij en waren we op tijd op school. Merk wel dat nu ze beide naar school gaan dat ik echt goed moet opletten dat ik eerder de deur uitga omdat ze beide natuurlijk naar een andere klas moeten. Daar doe je dan nog even een werkje met ze en ga ik weg.

12:00 uur de kinderen uit school gehaald en gegeten. Gene was verdrietig, want hij wilde een jongetje uit de klas meevragen te komen spelen en eten, maar die had net afgesproken met een ander jongetje.
Gene vroeg het ook toen alle kinderen al werden opgehaald. Dat was jammer. Dus heb het er even met hem over gehad, dat ie het beter iets eerder kan vragen als ie een kindje mee naar huis wilt nemen.

13:15 uur weer naar school.
Ik ben gaan sporten, een zumba en yogales gevolgd en 15:15 uur weer opgehaald.
Na schooltijd kwam er een vriendje spelen die vlakbij woont, heel gezellig!

17:30
Net nadat het vriendje weg was, ging de bel en stond de pakket bezorger voor de deur.

H&M online bestelling
Er was de afgelopen week 20% korting op alles van de kindercollectie en daarom wat zomerkleding geshopt voor hun. Heel handig aangezien we deze week ook weer kinderbijslag krijgen. Ik ben gestopt met ( tweedehands) merkkleding te kopen voor de kinderen, omdat ze naar school gaan en ik het dan zonde vind dure kleding aan te doen. En merkte dat er daardoor een hoop bleef hangen in hun kasten.

Toen gingen we dus passen…. op de foto’s kun je al zien hoe dat ging. Altijd gekkigheid uithalen tijdens het passen of ze willen niet 😉 Maar uiteindelijk was het gelukt.18:00 uur koken, ik maakte penne met broccoli, creme fraîche, geraspe kaas en pesto.
Zo gaat het altijd met die twee. Het ene moment pesten ze elkaar, zijn ze boos op elkaar en erna doen ze weer super lief!
Ik hoef me nooit te vervelen met hun 😉19:30 uur tanden poetsen, plassen en naar bed. Normaal lees ik altijd nog voor, maar het was al zo laat dat ze gelijk gingen slapen.

Love,

-x- Iris

 

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.