# blog 2 Chantal; na regen komt zonneschijn

# blog 2 Chantal; na regen komt zonneschijn

Zo leuk, mijn tweede blog voor Kleine Indiaantjes.

Met het voorstelrondje mocht ik al een klein beetje over mezelf vertellen en in de cultuurblog iets meer over mijn achtergrond maar ik neem jullie de komende weken mee in het leven van ons gezin.

De dagelijkse dingen, onze vakantie en hilarische momenten.

Omdat ons gezin niet standaard is wil ik toch even nog een paar dingen vertellen. Mijn zoon Dominic werd geboren toen ik 22 was.

Hij is inmiddels 15 jaar en een lieve puber die na de zomer naar HAVO 4 gaat. Hij is leergierig, rustig en denkt eerst na voordat hij wat zegt.

Dat heeft hij dus allemaal niet van mij 😉. Ik ben impulsief en zeg soms alles wat in mij opkomt.

Single mom
Toen Dominic 2 jaar was kwam ik alleen met hem te staan. Als alleenstaande mama heb ik mezelf op een andere manier leren kennen.

Door de scheiding kwam ik erachter hoe zwaar het ouderschap kan zijn als je papa en mama tegelijk bent.

Kleine dingen waarderen
Zo had ik geen auto en enorm afhankelijk van het openbaar vervoer. Iedere maand weer kijken of ik rond kon komen en soms alleen een boterham als avondeten.

Je leert dingen meer waarderen en ik heb geleerd dat je echte vrienden en altijd voor je zijn, ook in moeilijke tijden.

Sterker
Je omgeving heeft vaak een mening klaar en ik vond dat best lastig. Iedere situatie maakt je sterker en ik weet zeker dat dit ook bij bij het geval was.

Ik keek alleen naar de positieve dingen en heb geprobeerd er het beste van te maken.

Je wordt zelfstandig en je leert dat je niet altijd een partner nodig hebt. Dominic zorgde ervoor dat ik mijn leven in balans hield.

Reizen / Curaçao
Ik ben heel reislustig en om even aan alle stress en dingen in het dagelijks leven te ontsnappen ben ik met een vriendin en haar zoontje voor een paar maanden verhuisd naar Curaçao.

Hoe dan vraag je je misschien af. Een droom die ik had en graag waar wilde maken. Ik had een kleine huurwoning in Capelle en een vaste baan.

Dominic was 4 jaar, nog niet leerplichtig en in Curaçao vond ik een baan in de horeca.
Het was hard werken, maar overdag lag ik lekker op het strand.

Het leven in Curacao heeft me laten zien dat het ook anders kan. Misschien was het op dat moment een soort vluchten maar ik heb zo van die maanden genoten!Na regen komt zonneschijn / geluk
Een half jaar nadat ik terugkwam uit Curaçao kreeg ik een relatie met de man waar ik nu mee getrouwd ben. We zijn getrouwd in Toscane en hebben samen een zoon, Jesse.

Jesse is net 8 geworden en heel anders dan zijn grote broer. Hij is ondeugend maar ook lief. Hij heeft veel vriendjes en gaat na de zomer naar groep 5.

Eind december wordt ook Jesse grote broer. We zijn namelijk in verwachting van ons derde kindje.

Mijn werk op Schiphol zorgt voor een uitdagende afwisselende baan waar ik veel dingen meemaak. Hierover vertel ik jullie later meer.

Volgende week gaan we lekker op vakantie. Ik beloof jullie dat ik daarover in mijn volgende blog meer vertel. Tot snel!

Liefs, Chantal

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: