Bekendmaking gastbloggers

Bekendmaking gastbloggers

JAAAA het is zover! De bekendmaking van de nieuwe gastbloggers voor kleineindiaantjes.
De vorige gastbloggers blijven gewoon nog door bloggen. Maar om nog wat meer continuiteit te krijgen, komen er gezellig wat gastbloggers bij. Elke mama heeft het druk en dan wordt het lastig elke week te bloggen, hoe meer bloggers hoe meer vreugd 😉

Nieuwe gastbloggers
Zoals jullie in het oproepje hebben kunnen lezen ging kleineindiaantjes op zoek naar mama’s en papa’s die Indo zijn of Molukse roots hebben of met een partner kindjes hebben die Indo of Moluks is.
Wow, ik ben zo overweldigd met super leuke reacties!

Klinkt zo standaard cliché, maar het was echt moeilijk een keuze te maken. Maar niet getreurd als je het niet geworden bent, want in de toekomst ga ik weer op zoek en wellicht ben jij dan aan de beurt om jouw move te maken!

Welcome to the kleineindiaantjes club

Jodyvdt
Deze aanstaande mama is 26 jaar en verwacht in november hun eerste kindje! Jody is zelf half Indo en haar vriend Dylan is half Indo/Moluks. Haar motivatie sprak mij enorm aan, vooral haar openheid viel mij op, haar ideeën voor blogs en hoe zij zich introduceerde, erg leuk!

Ik ken toevallig het nichtje van Jody zonder dat ik dat van tevoren wist, heel toevallig en wat een klein wereldje is het toch. Ik zal verder niet teveel over haar vertellen verder, want er komt uiteraard een introblog aan van alle gastbloggers.
Welcome to the club lieve Jody!

Chantalguttenberg
Chantal is 50% NL & 50% Moluks, getrouwd en heeft 2 zoons van 15 & 7 jaar. Toevallig kennen wij elkaar uit onze oude woonplaats en kregen via instagram weer contact.
Ze fotografeert ontzettend mooi! Ze is recentelijk tante geworden van een tweeling en is daar enorm trots op!

Chantal heeft al ervaring met het bloggen. Ik ben erg benieuwd naar haar input, ze heeft al veel ideeën in ieder geval en vindt het niet erg om zich kwetsbaar op te stellen en open te zijn in haar blogs voor ons.
Gezellig Chantal, leuk dat je gaat bloggen voor kleineindiaantjes!

Irfanharyoto
Zo leuk dat er ook een vader is die gereageerd heeft op dit oproepje! Wij verwelkomen hem dan ook graag als gastblogger voor kleineindiaantjes!
Chris of Irfan ( waarom er 2 namen zijn gaan we nog horen in een blog) is stay at home dad. De ervaringen als stay at home dad gaan jullie lezen in zijn blogs. Irfan is Indonesisch (vader volbloed en moeder 50%) en ook getrouwd met een Indonesische vrouw. Samen hebben zij een dochter en zoon, van 7 en 5 jaar.

Het lijkt hem leuk om naast het gelach, gegniffel, af en toe een traan, ook situaties te laten zien die bij Indische/Molukse families een “dat herken ik” gevoel te geven. Wij zijn erg benieuwd, welkom Irfan!

Shari_alissa
Shari is half NL / half Indo en haar vriend is NL, Indo en Italiaans. Wat een leuke combi’s! En ze hebben samen een dochter van 1,5.

Shari runt een eigen babykleding webshop petitwardrobeshop en zit boordevol onderwerpen waarover ze zou willen bloggen, zoals hoe zij als Indo is opgevoed en hoe zij deze opvoeding ook doorgeeft aan haar dochter. Hoe haar zwangerschap perfect liep, alleen haar bevalling minder goed, met PTSS als gevolg. Kortom heel veel onderwerpen die ouders kunnen aanspreken.
Welkom lieve Shari!

Sarahtahitue
Sarah kennen jullie misschien nog van U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

Zij heeft een erg knap zoontje samen met haar vriend die Moluks is en is zwanger van hun tweede zoontje.
Wij zijn zo benieuwd naar haar belevenissen de komende tijd! Toch spannend altijd een tweede kindje en hoe je dat gaat combineren.
Ook leuk om te zien hoe de Molukse cultuur nog van invloed is bij de opvoeding van hun kids.
Enorm leuk Sarah dat je voor ons gaat bloggen!

Dit zijn de gastbloggers voor de komende tijd!
Bedankt voor alle leuke reacties en blijf ons volgen! Binnenkort introblogs van de nieuwe gastbloggers.
Serena, Linda en Sharyn blijven uiteraard ook nog voor ons bloggen. Sharyn haar blog komt er binnenkort ook op!

Fijn weekend alvast!

-x-

Iris

 

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.