Gastbloggers gezocht met Indo of Molukse roots m/v

Gastbloggers gezocht met Indo of Molukse roots m/v

Wat leuk dat je interesse hebt in deze gastblogger oproep en meer info wilt!

Kleine indiaantjes is op zoek naar mama´s of papa´s die zelf Indische of Molukse roots hebben, die kinderen hebben met iemand van deze afkomst, die een kinderwens hebben of toekomstige ouders gaan worden.

Je zult je misschien afvragen waarom eigenlijk zo specifiek? Ik heb zelf Indo roots heb en tegen mij is al een paar keer gezegd is dat ze dachten dat mijn blog o.a. hierop gebaseerd was, vooral door het item U ARE MY FAVORITE FOLLOWER.

Ik merk sinds dat ik kinderen heb en ouder word dat ik meer op zoek ga naar de roots van mijn vaders kant en dat ik ook een stukje cultuur mee wil geven aan mijn kinderen hierover.

Waar staat kleineindiaantjes voor?
Een blog die gaat over mooi van binnen en buiten zijn. Dus alle mooie dingen die je ziet, fashion, interieur, lifestyle, maar ook geluk, struggles, positieve dingen in het leven en wat diepgaandere/kwetsbare onderwerpen.

Wanneer er wat meer gedeeld wordt over wat kwetsbare onderwerpen worden hiermee andere ouders ook geholpen door het lezen van een blog hierover.

Inhoud blogs
De blogs hoeven niet alleen maar over culturele onderwerpen te gaan, het mag over van alles gaan wat met het ouderschap te maken heeft. Maar natuurlijk is het leuk om ook culturele onderwerpen te delen, naast een persoonlijk kijkje in jullie leven!

Reageren
Voel jij je aangesproken door deze oproep, maak jij mooie duidelijke foto’s, kun je leuk schrijven en heb je de tijd om af en toe te bloggen?
Stuur een mailtje naar kleineindiaantjes@gmail.com.
Motiveer waarom jij graag wilt gastbloggen voor kleineindiaantjes en over welke onderwerpen je wilt gaan bloggen.

Ken jij iemand die dit leuk zou lijken, tag dan gerust onder het bericht op Instagram of Facebook.

(Je kunt reageren tot en met 3 juni 2018). Reageren mag nog steeds.

-Love-

Iris -x-

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.