U ARE MY FAVORITE FOLLOWER #Fleur

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER #Fleur

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om uit te breiden.

Deze mama heeft altijd van die schattige fotootjes van haar o zo leuke dochtertje.

Het geluk straalt van haar instagram account af! Lees gauw verder voor meer over het leven van deze knappe mama & dochter.U ARE MY FAVORITE FOLLOWER// mom.of.jadarose

Kan je de persoon omschrijven achter jouw account mom.of.jadarose?
Mijn naam is Fleur, 28 lentes jong en woon samen met mijn man en onze kleine prinses Jada Rose van anderhalf jaar oud.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezinnetje. Samen met Jada vind ik het heerlijk om de wereld opnieuw te ontdekken.

Ze vindt alles prachtig! Zodra het lekker weer is, gaan we op zoek naar een leuke kinderboerderij of speeltuin, en als het slecht weer is gaan we meestal lekker zwemmen of naar een indoorspeeltuin.

Ik kan zo genieten van mijn kind als ze het naar haar zin heeft. Daarnaast shop ik ook erg graag! Ik ben een echte budgetshopper, ik zoek naar de mooiste koopjes voor kleine prijsjes! Hier kan ik soms echt een sport van maken.

Verder ben ik gek op fotograferen en dan vooral van mijn kleine meisje, zoals je wel kunt zien op mijn Instagram account.

Daarnaast vind ik interieur en food ook altijd leuk om te fotograferen.

Hoe ervaar jij het moederschap?
Chaotisch en echt geweldig! Ons leven is in een klap veranderd met een kleine. Ik ben van een feestbeest een mama geworden.

Soms kan ik mijn kind wel achter het behang plakken, er zit bij haar echt een koppie op, ze weet precies wat ze wil. Een lekkere dondersteen is het!

Ik vind het echt prachtig om mama te zijn! Elke dag weer denk ik.. is dit meisje echt van mij? Ben ik echt mama? Komt dit uit mijn buik?

Ik vind het soms zo onwerkelijk en zo bijzonder! Zo’n klein wondertje dat eerst in mijn buik groeide en lekker lag te schoppen, dat wondertje dat ik na de bevalling in mijn armen heb gesloten en mag verzorgen, en nu alweer anderhalf jaar later blij rond huppelt en de oren van je kop af kletst.

Wat zijn jouw tips voor (aanstaande’ mama’s?
Doe het vooral op je eigen manier, je weet zelf wat het beste is voor je eigen kind. Het regent adviezen rondom het ouderschap wat je beter wel en niet aan je kind kunt geven.

Tijdens mijn zwangerschap, en het eerste jaar van Jada heb ik echt alles volgens de regeltjes gedaan. Ik maakte mezelf af en toe helemaal gek, vooral doordat je tegenwoordig alles op internet kunt vinden.

De negatieve dingen staan bovenaan Google en de positieve dingen zie je niet. Volg vooral je eigen moeder gevoel die zit meestal goed.

Werk je, zo ja wat voor werk doe je? En wat vind je zo leuk aan jouw baan?
Altijd heb ik in de detailhandel gewerkt, van kleding winkels tot discountwinkels Ik heb mezelf opgewerkt tot leidinggevende totdat ik mama werd.

Momenteel ben ik werkzaam in een drogisterij als verkoopmedewerker waar ik het erg naar mijn zin heb.

Voorheen werkte ik altijd rond de 32 uur, maar toen Jada geboren werd, heb ik besloten om minder te werken. Op dit moment werkt mijn vriend fulltime, en ik rond de 20 uur per week.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat er altijd wel wat te doen is in de winkel, je verveelt je nooit!

Hoe zorg jij voor een goede balans tussen het moeder zijn en tijd voor jezelf?
In het begin vond ik dat heel lastig, ik moest op zoek gaan naar een bepaalde structuur die ik aan het begin van de zwangerschap totaal niet had.

Ik probeer meer aan mezelf te denken door af en toe lekker een avondje te gaan stappen met vriendinnen (heel even geen mama zijn), lekker uit eten met mijn man of lekker naar buiten gaan met Jada.

Ik krijg hier zoveel energie van! Vroeger kon ik moeilijk: ‘nee’ zeggen als ik echt te druk had of geen zin had om af te spreken.

Dat doe ik nu gelukkig wel, dit levert mij een stuk minder stress op, doordat ik nu meer toe kom aan de dingen die ik moet doen.

Wat is voor jou geluk?
Mijn gezin is mijn geluk. Elke dag weer ben ik zo dankbaar dat ik hun heb (slik), krijg er tranen van in mijn ogen haha.

Onze prachtige dochter Jada Rose, wij kunnen zo van haar genieten en raken niet uitgepraat over dit leuke meisje. Het is een heerlijk intelligent kind.

Ik moet steeds meer om haar lachen, de fratsen die ze uit haalt, iedere keer je na praat, stiekem haar handje op de vaas leggen en dan met haar ondeugende bekkie kijken of er iemand kijkt en of diegene reageert. Als Jada zingt en danst voor de tv vind ik dat helemaal te gek!

Ze kan zo los gaan op de muziek, en dan de bewegingen die ze daarbij maakt. Sinds dat ze een poppenwagentje heeft, is ze een echt moedertje geworden.

Alle knuffels krijgen een flesje en een kusje van haar. Ook maakt ze van die leuke geluiden, als haar knuffels zogenaamd eten en drinken krijgen.

Op de momenten dat oma langs komt word ze helemaal wild, ze rent naar de deur en roept: OMAAAAAAA!! Oma krijgt dan gelijk een box, high five, knuffel en een kus.

Daarnaast heb ik echt een fantastische man, gewoon echt de droomman van elke vrouw. Ja echt waar, Hij steunt en helpt mij met alles.

Laat me vrij in mijn keuzes maken en hij staat altijd voor me klaar. Daarnaast is het ook nog eens een handige Harry en hij is slim haha wat wil je nog meer?

Wat is een droom of wat zijn dromen die nog in vervulling moet gaan, oftewel wat staat bovenaan op jouw bucket list?
Het lijkt mij erg leuk om een eigen online shopje te beginnen met bijvoorbeeld kinderkleding en accessoires. Ik ben gek op stijlen van mijn eigen kind, shop graag en ik vind het leuk om de laatste modetrends bij te houden.

Wat me ook echt heel erg tof lijkt, maar op dit moment niet mogelijk is vanwege ons werk is om met het gezin lekker een paar maanden te gaan reizen.

Toevallig komen onze voorouders beide van Indonesië, dus het lijkt ons echt super vet om dat in de toekomst te gaan doen.

Wat zijn jouw favo kids kleding merkjes en waarom?
Ik ben gek op Zara, leuke prijsjes en net even anders dan anders. Daarnaast koop ik ook gewoon lekker bij Hema en Zeeman.

Soms shop ik online ook nog wel is wat als ik iets voorbij zie komen op Instragram bijvoorbeeld.

Wat vind jij leuk aan instagram?
Instagrammers die mij inspireren vind ik leuk om te volgen. Verder vind ik het bewerken van foto’s erg leuk, het is net alsof je een foto album bij houd.

Wat ik erg leuk vind om te volgen op Instagram zijn  mensen die vooral interieur foto’s delen of lifestyle mama’s.

I love photos because the best thing about it is that it never changed even when the person in it does.

Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom?
KimJacobs, vlogger en blogger, maakt altijd prachtige foto’s van haar lifestyle en dochtertje Mila die net zo oud als Jada is.

Tweede account is Natalievijfhuizen, heeft grappige humor, kan teksten altijd leuk verwoorden en is ook mama van een dochtertje van een.

Derde account is de Huismuts, weer een jonge mama van een dochtertje van een jaar oud, die ook net als Kim en Natalie haar lifestyle deelt in blogs, vlogs en op Instagram.

Bedankt voor dit leuke interview lieve Fleur! Heel leuk te lezen hoe gelukkig je bent met jouw dochtertje! Lekker genieten van haar, de tijd met kinderen gaat toch al zo snel!

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: