U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.
Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om uit te breiden,

De favo van deze week is een mama met 2 dochtertjes. Het is een stijlvolle mama die gevoel heeft voor het inrichten van haar huis en het stijlen van haar kinderen. Die er altijd super leuk gekleed uitzien!

Deze mama is bezig een kids label op te richten in accessoires/fashion voor kinderen in de leeftijd 0-5.
Wat ik tot nu toe voorbij heb zien komen op instagram ziet het er al super tof uit, dus ik zou zeggen hou het in de gaten. Onderaan een linkje naar het instagram account van haar aankomende onderneming.

   


U ARE MY FAVORITE FOLLOWER // svdpool

Kan je de persoon omschrijven achter jouw account svdpool?
Ik ben Shilpi Ahmed-van der Pool, 32 jaar, woon momenteel in Eindhoven, maar hard op zoek naar een woning in Rotterdam tegen het einde van het jaar. Dus als iemand iets weet voor ons viertjes please let me know haha.

Mijn roots liggen in Bangladesh, vandaar de liefde voor tijgerprintjes denk ik. Verder ben ik graag bezig met interieur en kinderkleding. Ik vind het heerlijk om het web af te struinen op unieke items, maar ook te zoeken in fysieke winkeltjes met mooie designspullen.

Ook kunnen wij genieten van quality familytime. Ik vind het heerlijk om mijn neefjes en nichtjes bij elkaar te zien.

Je bent nog niet zo lang geleden bevallen van jouw tweede dochtertje.
Hoe ervaar jij het moederschap? En hoe vind jij het om een peuter en baby te hebben? Is het zwaar of vind je het goed te doen?
Ik vind het moederschap het mooiste wat ik tot nu toe als persoon heb ervaren en kunnen doen. Zeker omdat het alles behalve vanzelfsprekend voor ons is geweest om überhaupt van een gelukkig stel naar een gezin te gaan. Ik besef me heel goed dat we twee wondertjes in onze armen hebben.

De combinatie peuter en baby is wel uitdagend haha. Maar tot nu toe best goed te doen. May helpt graag en Noorie is best makkelijk. Noorie bezorgt ons alleen heel veel manden vol was haha.

Ik dacht ook dat het zwaar zou zijn icm borstvoeding, maar eigenlijk is het makkelijker. Ik kan Noorie even voeden en May komt er gezellig bij zitten en daarna heb ik weer tijd om bijvoorbeeld een tekening of puzzeltje met Maysun te maken.

Werk je, zo ja wat voor werk doe je? En wat vind je zo leuk aan jouw baan?
Ik heb lang parttime als zelfstandig grafisch ontwerper gewerkt. Maar ruim een jaar geleden beetje een knoop doorgehakt dat ik die manier van werken niet meer bij mij vind passen. Het vak is gewoon heel anders dan dat ik dacht na de kunstacademie.

Ik heb afgelopen jaar echt de tijd genomen voor wat ik dan wel wilde doen. En tussendoor werd ik ineens toch na alle behandelingen zwanger en ging de boel weer op een lager pitje.

Wel ben ik begonnen aan een slow fashion eco kidslabel samen met mijn man genaamd Stripes and Stories. Dit zijn we in een rustig tempo aan het opzetten. Dus een leuk nieuw avontuur!

Hoe combineer jij werk met het moederschap?
Ik werk letterlijk tussen de bedrijven door. Ben nl. gewoon thuis bij de meisjes en doe eigenlijk van alles als ze slapen of spelen etc.

Waarover ben jij het meest trots op jezelf?
Dat ik niet snel opgeef. Ik heb nl. een chronische ziekte aan mijn bindweefsel waardoor ik fysiek eigenlijk altijd wel pijn heb. Ondanks die pijn of vermoeidheid wil ik altijd door en mijn doelen bereiken.

Maar hobbels of niet, de aanhouder wint. Momenteel voelt het voor mij nl. alsof ik de loterij heb gewonnen met onze family of four.

Wat is voor jou geluk?
Gezond/fit voelen en gewoon kunnen doen met zijn vieren wat wij prettig vinden.

Ik heb door de pittige zwangerschap een aardige weg te gaan om weer de oude te worden, maar het was het dubbel en dwars waard.

Ik kan niet wachten om met het mooie weer straks lekker lang te gaan wandelen of naar het strand te gaan met die meisjes.

Wat is een droom of wat zijn dromen die nog in vervulling moet gaan, oftewel wat staat bovenaan op jouw bucket list?
Momenteel droom ik van onze eerste kleine Stripes and Stories collectie uitbrengen. En nog mooier als het uiteindelijk bij de leuke winkeltjes terecht komt waar ik zelf ook met veel liefde shop voor Maysun en Noorie.

En een andere grote droom is een verre reis maken met zijn vieren, Bali staat in ieder geval hoog op de lijst.

Hoe denk jij over privacy en het plaatsen van foto’s van jouw kinderen op social media?
Ik ben niet zo happig op werkelijk alles delen op social media. Foto’s van Noorie zijn daarom ook nog niet zo all over the place. Maysun zie je wel meer.

Maar toch deel ik wel graag leuke momenten uit ons leven. En vind ik dat ook erg leuk om bij anderen te zien.

Wat vind jij leuk aan instagram?
Ik vind het leuk hoe divers het is. Je kan echt zo uiteenlopende accounts volgen. Ik volg graag andere moeders met liefde voor kindermode, maar ook interieur, mode en foodaccounts.

Er is echt voor iedereen wel wat te ontdekken. Je kan elkaar ook echt inspireren, een mooi medium dus.

Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom?
junus.en.mama  ik vind het geweldig hoe ze haar zoontje kleedt en vooral hoe ze items combineert.  De nieuwste kinderkleding zie je daar wel voorbijkomen.

betonstudios prachtige foto’s en mooie webshop.

smalandlife Isabelle met haar twee meiden everyday life in Ikea town. Ik vind het superstoer hoe ze NL heeft verruild voor Zweden. Leuk om het leven daar te volgen.

Bedankt Shilpi, voor dit leuke interview! Bedankt voor het kijkje in jullie leven!

Heel veel succes met jouw onderneming Stripes and stories
Ik vind het er persoonlijk al super tof uit zien en ben erg benieuwd!

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.