Meet gastblogsters Sharyn, Linda & Serena

Meet gastblogsters Sharyn, Linda & Serena

3 hele verschillende vrouwen/ mama’s met andere achtergronden, gezinssamenstellingen en allemaal met een eigen verhaal!

Meet Sharyn, Linda & Serena, de nieuwe gastbloggers van kleine indiaantjes, zij zullen jullie de komende tijd gaan verblijden met hun blogs.
Deze mama’s zijn mooi van binnen en van buiten en willen met hun blogs de realiteit van het moederschap laten zien, maar altijd met een positieve blik! It’s time to introduce them!

Hello gastblogster no 1. Sharyn!
Hi, welkom op mijn eerste blog voor Kleineindiaantjes! Ik vind het heel leuk (en ook een beetje spannend) dat ik door Iris uitgekozen ben om voor deze inspirerende site te schrijven.

Mijn naam is Sharyn, ik ben getrouwd en ben mama van 2 zoontjes (5 en 2 jaar oud). Na bijna 10 jaar in centrum Rotterdam gewoond te hebben zijn wij 1,5 jaar geleden verhuisd naar een dorp net buiten Rotterdam. We wonen hier in een volledig verbouwde (voormalige) boerderij dat, ondanks dat er nog genoeg te doen is qua inrichting en klussen, inmiddels wel echt als ons huis voelt.

Na mijn studie ben ik gaan werken bij een grote multinational en heb daar de afgelopen 12 jaar een mooie carrière opgebouwd. Maar de laatste paar jaar, merkte ik steeds vaker en sterker dat ik er niet meer op mijn plaats zat.

Na veel nadenken, twijfels, nog meer nadenken en twijfels (ik ben een echte weegschaal 😉) uiteindelijk naar mijn gevoel geluisterd en de knoop doorgehakt; over een tijdje verruil ik het werkende-mama-leven voor (voorlopig) het thuismama-leven.

Spannend, maar ook een heel fijn vooruitzicht. Dat ik de knoop heb durven doorhakken komt mede doordat we een intense periode hebben gehad (daar wellicht later meer over in een volgende blog).
Je leert dan wat er echt belangrijk is in het leven en besefte ik me dat ik meer in het nu wil leven met mijn gezin.

Dus tja, een aantal grote gebeurtenissen en veranderingen die hebben plaats gevonden en gaan plaatsvinden. Als er 1 ding is wat mij gekenmerkt en geholpen heeft dan is het positief denken en optimisme. Ik probeer altijd te kijken naar de dingen die er wel zijn, die wel goed gaan en geloof er sterk in dat het leven loopt zoals het moet lopen en uiteindelijk alles goed komt.

Ik was altijd al vrij spiritueel maar door alles wat we mee hebben gemaakt ben ik nog spiritueler geworden, dit komt denk ik ook door de Indische roots 😉.

In de blogs die ik voor Kleineindiaantjes ga schrijven wil ik jullie meenemen in de thema’s die in mijn leven spelen en waarschijnlijk herkenbaar zullen zijn voor velen van jullie.Ik heb er zin in en hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier zullen lezen!
Liefs, Sharyn

Hello gastblogster no. 2 Linda
Hi, ik ben Linda, 32 jaar en woon samen met de allerleukste man Jeroen (34), kleuter Bob (5), peuter Fiene (3), Baco de hond en poes Raaf konijn Koko in Zutphen. Ik heb een eigen webshop met een klein kantoortje, thuis op zolder, waar ik erg geniet van het creëren van de vele bestellingen, waar vaak een persoonlijk tintje aan zit.

Ik ben een echte wijn liefhebber, maar nog meer dol op lekker eten. Als ik erg gespannen ben zie je op mijn instagram account veel lekkere baksels en lekkernijen voorbij komen. Van bakken gaan namelijk mijn hersenen een soort van “uit” en kan ik even echt ontspannen.

Mijn Instagram account draait voornamelijk om mijn kinderen, want of je nu wil of niet ze nemen je leven toch behoorlijk over. Ik vind moeder zijn van deze 2 kindjes echt genieten, meestal dan, want ook ik kan ze heus weleens achter het behang plakken. Ik kan zo genieten van het plezier dat zij samen hebben en vooral hoe zij zich ontwikkelen als twee totaal verschillende individuen.

Ik heb er erg veel zin in om blogs te schrijven voor kleine indiaantjes, over van alles wat er zich in ons gezin zo allemaal afspeelt. Zo zit er voor ons zeer binnenkort weer een gezins-vakantie aan te komen waar ik ontzettend veel zin in heb, maar tegelijk ook een beetje tegen op zie omdat ik graag wil social media detoxen. Gewoon zo op zijn tijd wat minder op mijn telefoon zitten.

Mijn doel is: iedere ochtend de eerste 2 uur niet meer op mijn telefoon/laptop zitten en de laatste 2 uur voor het slapen ook niet meer. Misschien slaap ik dan ook ineens weer als een roosje.
Uiteraard tussendoor ook minder checken of er nog nieuwtjes, foto’s, acties en andere leuke dingen voorbij komen op Instagram of facebook. Gaat mij dit lukken? Offline is tenslotte de nieuwe quality time. Enjoy!

Hello gastblogster no. 3 Serena
Hi! Daar ben ik dan. Een intro blog! Hebben jullie allemaal een fijne kerst en oudejaarsdag gehad? Ook al was het voor ons een tikkeltje anders dan alle andere jaren, maar wij hebben genoten van deze dagen. Later meer hierover. Ik wil natuurlijk iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen.

Een aantal weken geleden heb ik mezelf aan jullie voorgesteld als een getrouwde moeder met 3 geweldige kinderen. Eigen bedrijf, een duizendpoot. Ik geniet enorm van het leven. Het gaat natuurlijk niet altijd zo perfect zoals het lijkt. Ik wil open/ eerlijk bloggen en ga dus echt over het ‘mama’ leven bloggen. Ik heb 3 kinderen in verschillende 3 leeftijd fases, dus daar kan ik genoeg over vertellen. Ze zijn erg verschillend qua karakters en dat maakt het erg leuk.

Ook ga ik wat vertellen over het sociale, getrouwde leven. Heeft een mama met 3 kinderen nog wel een sociaal leven haha? Ja, hoor die heb ik wel, maar kan altijd beter!
Hoe is het om samen met je man een eigen bedrijf te hebben? Hoe houden wij het leuk met elkaar met zo’n druk gezinsleven.

Ik heb dus genoeg te vertellen en dit kun je binnenkort nalezen in mijn 1e blog! Ik heb er zin! Tot dan!

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.