Aparte baby namen lijst meisje

Aparte baby namen lijst meisje

Je bent zwanger, hebt alles al geregeld, maar ondertussen blijft een vraag hangen en dat is, welke naam gaan wij de baby geven?

Oeps! De tijd dringt en jullie komen er maar niet uit of de smaken verschillen erg van jullie beide waardoor het besluit maar niet genomen kan worden.


Babynamen dilemma?

Ken je dat babynamen “dilemma”? Soms vind je namen mooi, maar na een tijdje toch niet meer zo of iemand dicht uit jouw omgeving heeft die naam al gegeven aan hun baby en dan wil je toch origineel blijven.

Nadat ze die vraag stelde bedacht ik mij dat vele andere mama’s met haar, met dit dilemma zitten en waarom zouden we elkaar dan niet hiermee helpen?

Ik plaatste een oproepje omdat ik dacht er zullen vast meer ouders mee zitten.
Ik heb meer meisjes namen ontvangen, dan ik had kunnen bedenken!

( op de foto zwanger met een nep buik voor een fotoshoot voor WIJ magazine / ouders van nu / Prenatal)

Zelf had ik geen problemen met het vinden van een jongens en meisjesnaam, maar wel als ik na mijn 2 kinderen nog een kindje had gekregen. Dus of dat ik stiekem ergens al wist dat het bij deze twee dotjes zou blijven geen idee.

Maargoed ik plaatste dus een oproepje. Mijn vriendin is Indo en haar vriend is ook gemixt en dus zette ik in mijn oproepje dat het om een Indo mixt kindje ging en of er mensen waren die aparte namen kende die je niet vaak hoort.

Aparte baby namen lijst meisje
Meisjes namen die je niet vaak hoort of wel wat meer, maar toch heel leuk en apart zijn.

Alaya
Ariël
Avery
Ayesha
Ava
Evolet
Eljara
Elysa ( spreek uit Ileiza)
Estee
Fela
Fyèrra
Indy
Inoa
Imaya
Imela
Imani
Kiri
Jayla
Jane(y)
Jaxi
Jenna
Joya / Joia
Liva
Lila
Leela
Leya
Leona
Louen
Maely
Madae / Madee
Magali
Masia
Meadow
Meis
Morgan
Naära
Nayla
Neyomi
Nevaja
Nika
Nim
Nila(h)
Nisha
Nori
Nona
Nomex
Novy
Novaley
Nuna
Ophelia
Pixie
Phoebe
Quinty
Sarai
Scarlett
Selah
Serah
Shylo
Solèn
Sue
Vajen
Viana
Vienna
Wyona
Yara
Yua
Yuna
Yara
Yindee
Zenn
Zenya

Ik zal de lijst nog regelmatig na het publiceren van deze blog blijven aanvullen.

Ineens kwam ik deze foto’s tegen van een fotoshoot bij Prenatal, toen ik 37 weken zwanger was van Nayeli.

Nog op zoek naar jongens babynamen klik hier

-Love-

Iris

Share:

2 Reacties

  1. feliceveenman
    14 januari 2018 / 7:06 pm

    Grappig, soms hangt iets in de lucht. Ik schreef vandaag ook een artikel over bijzondere babynamen. Een groot aantal op jouw lijst komen me bekend voor 😉

  2. 16 januari 2018 / 10:01 pm

    Indy was een tijd terug zo populair. In mijn wijk worden veel kinderen geboren. Ik heb toen echt tig keer die naam voorbij zien komen in de tuin. Mijn zoon heeft ook een aparte naam die je vrijwel nooit hoort. Ik krijg er veel complimenten over. De naam is één keer gegeven in zijn geboortejaar. Het jaar daarvoor kwam die niet voor en het jaar daarop ook één keer. Dus ik vind het prima dat het juist niet genoemd wordt in lijstjes. Blijft die lekker uniek 😊.

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.