U ARE MY FAVORITE FOLLOWER #Sandra

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER #Sandra

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.
Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Deze mama maakt zulke mooie vrolijke foto’s. Ik vind haar dochtertjes zo schattig! Ze zijn altijd goed gekleed en de foto’s zijn altijd zo mooi dat iedere foto een verhaal vertelt van wat zij meemaken.
Ook die verkleedpakjes die ze aan hebben, zo leuk! Ik hou ervan!
Sandra is gastblogger bij Kindermodeblog en MamaGlossy en wij volgen haar al een tijdje met heel veel plezier!

( photocredits laatste foto Alina Krasieva / fotografe Kindermodeblog)

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER // _sandra.tibbe

Kan je de persoon omschrijven achter jouw account _sandra.tibbe?
Ik ben Sandra, 37 jaar, kom uit het Twente Almelo, getrouwd met Ramon en moeder van twee dochters, Saar (6) en Fem(4).

Allereerst je plaatst altijd zulke mooie foto’s. Ben je fotograaf of heb je cursussen hiervoor gevolgd of wat is het geheim?
Wat leuk te horen, dank je wel! Nee, geen geheimen hoor. Ben gewoon een hobbyfotograaf.
Ik heb ook cursussen gevolgd en inmiddels ook weer voor een nieuwe aangemeld. Zou er wel meer mee willen doen dus wie weet ooit. Vind het ontzettend leuk om mooie foto’s te maken en momenten met onze dochters vast te leggen. Kan enorm genieten van mooie plaatjes.

Werk je, zo ja wat voor werk doe je? En wat vind je zo leuk aan jouw baan?
Ik werk parttime als Directiesecretaresse bij een vastgoedbeleggingsbedrijf. Ik ondersteun de directie en daarnaast houd ik de cliëntadministratie bij. Het is lekker afwisselend en daar hou ik wel van. Ik vind het erg prettig om naast het moeder zijn ook te werken.
Sinds kort ben ik ook gestart met bloggen voor Kindermodeblog en MamaGlossy. Ik doe dit nu een aantal maanden en dat bevalt me goed. Ben een enorm fan van kinderkleding en erg leuk om daar op deze manier mee bezig te zijn.

Hoe ervaar jij het moederschap?
Als de moeilijkste baan die er is haha. Ik ben enorm dankbaar dat ik moeder mag zijn van twee geweldige kinderen. Het heeft mij wel als persoon veranderd in die zin, dat mijn belangen nu ergens ander liggen. Ben een stuk zekerder geworden en kan beter genieten van de kleine dingen in het leven. Kijk anders tegen bepaalde dingen aan en maak me minder druk om “eigenlijk onbelangrijke” dingen.

Waarover ben jij het meest trots op jezelf?
Dat is een lastige vraag.
Ik ben trots op ons als gezin, wie we zijn en hoe we het samen doen.

Wat is voor jou geluk?
Geluk zit voor mij in de kleine dingen. De simpele dingen vind ik de beste dingen in het leven.

De aanstekelijke schaterlach van mijn oudste als ze weer eens aan het rijmen is en daar dan zelf het hardst om moet lachen. Mijn jongste die niets liever doet dan haar grote zus plagen. En dan die grote grijns op haar gezicht, onbetaalbaar😄

Laatst zaten de meisjes samen aan tafel te kleuren met de ipad voor hun neus, lekker aan het mee zingen met de liedjes van kinderen voor kinderen, ze gingen er helemaal in op. Dat zijn echt geluksmomentjes voor mij.

Wat is een droom of wat zijn dromen die nog in vervulling moet gaan, oftewel wat staat bovenaan op jouw bucket list? 
Ook weer een lastige vraag haha..
Eigenlijk zijn al mijn dromen wel uitgekomen. Het enige wat ik nog wel zou willen is een verre reis maken met ons gezin. Dat lijkt me echt geweldig!

Hoe denk jij over privacy en het plaatsen van foto’s van jouw kinderen op social media?
Ik ben wel voorzichtig met het plaatsen van foto’s. Als een nieuw iemand mij volgt, dan controleer ik het eerst.

Wat vind jij leuk aan instagram?
Ik vind instagram erg leuk. Ik volg veel leuke moeders maar ook toffe woondecoratie, fotografie en kinderkleding accounts. Zo leuk al die inspiratie en alle contacten met moeders die hieruit zijn ontstaan.

Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom?
Heb er wel meer dan drie haha. Ik geniet van zoveel accounts. Een ieder heeft zijn eigen verhaal en stijl.

 

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: