Bekendmaking gastbloggers

Bekendmaking gastbloggers

Allereerst bedankt voor alle leuke reacties op de gastblogger oproep!!!

Zoals vaak het geval is, zijn dit altijd moeilijke beslissingen omdat er zoveel leuke moeders reageren dat het altijd jammer is sommigen te moeten teleurstellen.
Maar wat niet is kan nog komen 😉 In de toekomst zal ik vaker op zoek gaan naar gastbloggers, dus jouw kansen zijn nog niet verkeken. Het positief blijven is altijd een kracht.
Er zijn 3 gastbloggers die gaan bloggen voor kleineindiaantjes en ik ben zo excited!

Ik heb gekozen voor 3 gastbloggers omdat er een goed overzicht blijft en voldoende tijd voor ieder om haar blogs te publiceren.

1. Sharyn
Deze stylish mama schreef mij een motivatie en ik dacht meteen wow! Veel herkenning en direct veel onderwerpen waarover ze wilt gaan bloggen, die ik een hele goede toevoeging vind en ook goed bij de visie van de blog past!
Ik ben met haar afgelopen vrijdag een drankje wezen drinken en het was super gezellig!
Sharyn heeft een man, 2 prachtige zoontjes van 5 en 2 jaar oud (instagram account sharyn) 
Ze zit vol inspiratie en wil dit graag delen dus toen ze mijn oproepje zag, dacht ze: “dit kan geen toeval zijn”.

2. Linda
“Hey die komt me bekend voor ” is misschien jullie reactie. Linda is de eerste die ik interviewde voor U ARE MY FAVORITE FOLLOWER
Hoe leuk is dat, dat zij wilt gaan bloggen voor ons! Ze heeft altijd super mooie foto’s van haar kindjes op haar Instagram account lindaarends
Linda heeft een man, doet aan yoga, runt een eigen bedrijfje pine and apple en ernaast is ze stay at home mam van haar zoontje van 5 en een dochtertje van 3. Haar kids zien er altijd tiptop uit qua kleding en daarmee inspireert zij denk ik een hoop moeders.

3. Serena
serena_withrascals ( zoals ze op instagram heet, was afgelopen vrijdag de U ARE MY FAVORITE FOLLOWER en daardoor kreeg zij blijkbaar de smaak te pakken 😉
Een hele leuke toevoeging aan het gastblogger team!! Serena is jong moeder geworden en heeft 3 kinderen van 9, 8 en 4 waardoor zij weer over andere fases van de kinderen kan schrijven!
Serena runt samen met haar man een dansschool, waarbij zij de administratie doet. Ze is ondernemend, creatief en een georganiseerd persoon, maar wellicht heb je dit al in haar interview kunnen lezen.


Ik had graag nog een papa die zelf alleen blogt of een mama die zwanger is of met een baby 0-1 jr bij het gastblogger team gehad, maar helaas geen reacties hiervoor ontvangen. Dit zodat er over meerdere fases geblogd kan worden en zorgt voor veel diversiteit.
Maar ik ben uiteraard super blij met Sharyn, Linda & Serena! Succes meiden!

Binnenkort een uitgebreidere introductieblog van de gastbloggers zelf waarin zij zich verder aan jullie voorstellen en alvast een tipje van de sluier oplichten van hun aankomende blogs.

Love

-x- Iris

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: