U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.
Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Deze week een mama van 3 kinderen. Ik vind het zo knap als je 3 kinderen hebt! Ooit was dat ook een wens van mij namelijk, maar heel eerlijk zou ik dat veel te druk vinden nu. Maar dat kan ook door mijn situatie komen natuurlijk.
Super goed hoe Serena dit doet, naast een eigen bedrijf dat zij samen runt met haar man! Op Instagram is te zien dat haar kinderen er altijd tip top verzorgd uitzien!
Reden te meer om haar te vragen om een kijkje in hun priveleven!U ARE MY FAVORITE FOLLOWER // serena_withrascals

Kan je de persoon omschrijven achter jouw account serena_withrascals? ( wat een toffe insta naam trouwens)
Wie er achter het Instagram account zit, dat ben ik Serena. Moeder van 3 geweldige kinderen Mason, Jazzlyn en Jaydon. Vrouw van Brian. Ik woon in Rosmalen. Ik heb de naam serena_withrascals uitgekozen, omdat ik een moeder ben van 3 boefjes. Ze zijn heel lief hoor, maar soms kan ik ze achter het behang plakken. Vandaar de naam.Ik ben ondernemend, creatief en een georganiseerd persoon. Soms kan ik ook wel even goed stressen hoor, maar dat komt vooral omdat ik alles perfect wil hebben. Dat gaat helaas niet. Verder geniet ik van leuke dingen doen met vriendinnen, familie, man en de kinderen! Ook kan ik erg genieten van Netflix, dekentje en een wijntje op de bank! Ik ben een echte duizendpoot!
Werk je, zo ja wat voor werk doe je? En wat vind je zo leuk aan jouw baan?
Ik heb 13 jaar een eigen bedrijf samen met mijn man. Wij hebben een dansschool. Op 20-jarige leeftijd hadden wij al onze eigen onderneming. Mijn man danst bijna zijn hele leven. Nee, ik dans niet meer, laat mij maar de financiën doen. Verder doe ik de planning, PR & marketing, administratie etc etc.  Het liep zo goed, dat ik verder nooit een andere baan heb gehad. Ik heb wel in de tussentijd een studie gedaan, evenementen organisatie. Ik heb hierin ook een eigen bedrijf gehad. Helaas door drukte van de dansschool, 2 bedrijven runnen ben ik daar mee gestopt. Nu, sinds een paar maanden ben ik op zoek naar een leuke baan. Gewoon voor een baas werken en niet dat het thuis nog doorgaat.

Hoe ervaar jij het moederschap?
Je hebt 3 kinderen, hoe ervaar je dat? Is het echt zo dat wat ze zeggen, dat de overgang van 2 naar 3 bijna geen verschil is, omdat die er “gewoon in mee gaat ” ?
Ja, ik heb 3 kinderen! 3! Haha! Nee, het is echt geweldig. Ik wilde altijd al graag 3 kinderen. Het is inderdaad erg druk soms. School, sport, afspreken, spitsuren etc. Ik ben gelukkig georganiseerd dus het loopt wel. Met een strakke planning kom je ver! Ik vond van 1 naar 2 kinderen echt heel druk. Er zat 1,5 jaar verschil tussen en kan je vertellen ‘wow’. Wat was dat een tijd zeg. Slecht slapen, de ene liep pas net en de andere werd geboren. Van 2 naar 3 was eigenlijk heel makkelijk verlopen. Mijn jongste was zo makkelijk en die liep zo mee in het gezinsleven. Ik werd zelf ook makkelijker met opvoeden. Tjsa, ik had natuurlijk al wat ervaring met de andere 2.

Ik geniet echt van mijn kinderen. Ze zijn zichzelf zo mooi aan het ontwikkelen en ben al die drukte toen ze klein waren alweer vergeten. Stiekem verlang ik terug naar die tijd toen ze nog zo klein waren. De jaren vliegen voorbij!

Waarover ben jij het meest trots op jezelf?
Ik ben zeer trots op me zelf. Ik ben trots dat ik mijn kinderen alles kan meegeven in het leven. Veel liefde en warmte. Daar ben ik trots op. Helaas heb ik zelf geen fijn verleden gehad. Ik ben ook trots op mijn man, die is de beste! We zijn samen 1 team.

Wat is voor jou geluk?
Mijn geluk zit in de kleine dingetjes. Mijn kinderen en man zijn ook mijn geluk. Ik vind dit toch stiekem een moeilijke vraag. Het leven zoals het nu gaat is mijn geluk.

Wat is een droom of wat zijn dromen die nog in vervulling moet gaan, oftewel wat staat bovenaan op jouw bucket list?
Eigenlijk zijn al mijn dromen al uitgekomen, maar ik heb er wel een paar. Ik ben vrij jong moeder geworden en wil graag later als mijn kinderen uit huis zijn samen gaan reizen met mijn man. De wereld verkennen. Daar hebben we genoeg de tijd voor. Verder had ik vroeger een wens om met dolfijnen te gaan zwemmen. Dat lijkt me ook erg gaaf en staat nog steeds op mijn bucket list.

Hoe denk jij over privacy en het plaatsen van foto’s van jouw kinderen op social media?
Ik ben toch nog steeds erg voorzichtig met het plaatsten van foto’s. Als iemand mijn pagina liked, dan controleer ik hem eerst. Ik krijg heel soms rare mensen, dan blokkeer ik ze meteen. Verder hou ik wel in de gaten wat ik plaats. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn pagina openbaar te zetten. Ik hou wel van privacy, maar vind het ook fijn om het met iemand te delen op insta.

Wat vind jij leuk aan instagram?
Ik vind insta heel erg leuk. Vooral om andere mama’s te volgen wat ze aan het doen zijn en hoe hun leven in elkaar zit met kinderen. Samen dingen te delen. Verder vind ik foto’s erg leuk. Ik volg niet zomaar iemand met standaard foto’s. Er moet een verhaal achter zitten. En als het dan net een beetje persoonlijk is, vind ik dat enorm leuk. Natuurlijk hou ik ook van kinderkleding en woondecoratie. Maar het allerleukste vind ik leuke foto’s maken en delen met anderen.
Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom?
Ik volg veel mama’s, maar er springen er wel een paar uit:
Haaikie
_knaapje_
vera_julia_v

Ze hebben allemaal een verhaal in een foto en dat vind ik juist zo leuk om te volgen. Ze inspireren mij met fotografie. Dat is eigenlijk de belangrijkste reden waarom ik hun volg.

Jaaaa!! vera_julia_v volg ik ook altijd met heel veel plezier!!!
Heel erg bedankt Serena dat je meedeed aan U ARE MY FAVORITE FOLLOWER! Wij blijven jullie gezellig volgen!
Volgende week weer een U ARE MY FAVORITE FOLLOWER! Een mama met 2 blonde super leuke dochtertjes! Ik vind haar fotostijl zo tof!
Keep an eye on us 😉 Till next week!

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.