U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Deze week een ubercute meisje Liv Marly. Ik denk dat de meeste mama´s haar wel kennen, omdat ze een veelgevraagd modelletje is. Ze is zo fotogeniek! Echt super leuk!

liv

liv3

liv8

liv9
liv10

liv6

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER //  liv_marly

Mijn naam is Bianca Blom en ik ben trotse mama van Liv Marly van 2,5, bonusmama van Lois van 8 en zwanger van een zusje voor de meiden. Ik ben zelf bijna 24 jaar en woon samen met de kids en mijn man van 37 in een heerlijk boerendorpje in Brabant.

Verder ben ik blogger bij kidsmusthavesblog.com en daar laat ik met Liv wekelijks onze favorite kinderkleding zien.

Kan je de persoon omschrijven achter jouw account liv_marly?
Een zeker niet perfecte, maar wel hele trotse en gelukkige mama met het hart op de juiste plaats. Verder ben ik nieuwsgierig, perfectionistisch, maar ook echt wel chaotisch.

Hoe ervaar je het moederschap?
Ik ben onwijs dankbaar en gelukkig dat ik mama mag zijn. Voor ik kinderen had werkte ik op een basisschool en dacht ik vaak als er een brutale kleuter was van: “zo gaan mijn kids doen “!  Maar nu ik zelf mama ben en echt heel consequent ben gaat het toch soms weleens mis.

Liv is niet brutaal, maar heeft wel een eigen peuter willetje. Een klein peuter aanvalletje of dat ik gewoon mijzelf hoor in Liv komt hier ook regelmatig voor.

Liv zegt dan bijvoorbeeld: ” jij bent niet de baas of jij bent echt een beetje een bange poeperd”. Dan denk ik wel oeps er valt ook voor mij nog genoeg te leren en ik moet sommige dingen toch anders zeggen. Ze kopiëren alles!!

Maar een beetje peuterpuberen hoort er ook bij en ik geniet van iedere fase. Verder zijn onze kids hele rustige, beleefde en lieve kinderen en hebben we het onwijs met ze getroffen en zij met elkaar.

Werk je en zo ja wat voor werk doe je en hoe combineer je dat met jouw gezin?
Ja, ik werk in de kinderopvang bij een sportschool in het weekend. Mijn man werkt meer dan de helft van het jaar in Azië, dus ik ben voor nu heel blij dat ik zoveel mogelijk bij de kids thuis kan zijn en ze niet naar de kinderopvang hoeven.

De vakantieperiode is zo’n beetje al achter de rug, ben je al op vakantie geweest of ga je nog? En waar ga je naartoe of waar ben je naartoe geweest?
We hebben vorige maand met Liv een prachtige rondreis door Japan gemaakt! Echt het mooiste, schoonste en liefste land waar ik ooit ben geweest dus zeker een aanrader als je ooit van plan bent om naar Azië te reizen!

Verder zijn we in de zomervakantie naar Rome geweest en vorige week naar Centerparcs. Bij die twee vakanties was Liv haar zus (dochter van mijn man) Lois er ook bij, dus dat is ook wel extra genieten als de meiden samen zijn, want wat zijn zij dol op elkaar. 

Hoe ervaar jij het op vakantie gaan met kids?
Heerlijk, ik ben niet echt een stresserig type dus neem ze eigenlijk overal wel mee naartoe. We proberen met de kids wel een goede balans te vinden tussen activiteiten voor hun en voor ons. In Japan gingen we bijvoorbeeld tempels bezoeken maar ook een paar dagen naar Disneyland in Tokyo. 

En waar selecteer je op bij de keuze van een vakantiebestemming?
Wij hebben ons wel voorgenomen als het kan om zoveel mogelijk van de wereld te gaan zien met de kids. Maar dat is natuurlijk ook heel prijzig, dus zullen wij het ene jaar een verre reis maken en het andere jaar in Nederland of Europa blijven.

Maar van alles genieten we enorm ook van dagjes weg! Zolang we zelf maar niet teveel hoeven af te wassen en schoon te maken vinden we het bijna overal prima.

Wat is een droom of wat zijn dromen die nog in vervulling moet gaan, oftewel wat staat bovenaan op jouw bucket list?
Voor mij is het gezin echt nummer 1. Ik wil heel graag een groot gezin en nu met nummer 3 op komst begint dat zeker al aardig vorm te krijgen! Liv heeft lang geduurd en we wisten dat onze kansen wat minder waren dus daarom is het ook echt wel een cadeautje dat het toch weer is gelukt!

Verder wil ik heel graag over een paar jaar een rondreis maken met de kids door Indonesië, omdat mijn man daar is geboren.

Liv is een knap meisje die veel gespot wordt op instagram, hoe kwam je op het idee om haar als fotomodel op te geven?
Ze was ongeveer een half jaartje toen ik een keer een oproep zag bij de Prenatal. Toen ze daar werd gekozen mocht ze daarna al snel bij veel andere merken komen.

Toen ze ongeveer 1,5 was vond ze het even niet meer zo leuk, ze was heel eenkennig en daarom zijn we toen gestopt. Nu doen we sinds een halfjaar weer wat shoots en vind ze het geweldig. Ze snapt het nu veel meer en vind het contact met andere kids bij shoots ook super leuk!

Nu zegt ze zelf na een shoot ik vond het leuk mama op de foto en nu weet ik dan ook zeker dat zij het leuk vind en niet alleen ik.

Ik merk wel dat er best veel jaloezie en afgunst is. Toen Liv heel vaak werd gekozen kregen Liv en ik regelmatig kritiek over ons heen van ouders waarvan het kindje niet was gekozen. Sommigen zeiden dat ik een slechte moeder was omdat ik haar zoveel opgaf en zeiden over Liv dat ze misselijkmakend was omdat ze zoveel te zien was.

Vaak gaf ik haar niet op maar werd ze gevraagd en dan nog kreeg ik er gezeur over. Dat is natuurlijk nooit leuk om te horen en super jammer dat mensen dat doen. Nu ik haar bijna nooit meer opgeef heb ik ook echt nooit meer gezeur of vervelende reacties van mensen dat is wel typisch.

Gelukkig zijn de meeste ouders wel heel leuk en lief hoor en ik verwacht dat als Liv wat groter is ik haar wel weer wat vaker opgeef als ze dat zelf dan nog steeds leuk vind, maar de laatste tijd hadden we er gewoon te weinig tijd voor.

Wat is de tofste fotoshoot die Liv tot nu toe gedaan heeft en waarom?
Oilily, Noppies Tumble en NOeser vond ik bijvoorbeeld heel tof! Ze was toen nog wat kleiner, maar ik vind die foto’s nog steeds zo gaaf om terug te zien!

Verder vind ik bij shoots het wel het leukste als kids lekker zichzelf mogen zijn en niet stil op een kleine stip moeten gaan staan en verder niks mogen, dat is niet heel baby/peutervriendelijk.

Wat vind jij leuk aan instagram?
Er zijn heel veel onwijs lieve mama’s met hele leuke kids op instagram waar je inspiratie van krijgt. Ook vind ik het super leuk om hippe shops te volgen voor onze blog (kidsmusthavesblog.com).

Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom inspireren die jou
Aangezien ik blog over kinderkleding even wat leuke merkjes waar ik wel dol op ben:

 – Ammehoela 

NOeser

Bobbi Ravioli 

Liefs,

Bianca en een dikke kus van Liv

Bedankt lieve Bianca voor dit leuke en open interview! Wij blijven jullie met plezier volgen!

 

 

 

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.