U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER// lolaolivia

Wie is of zijn de personen achter lolaolivia?
Dat ben ik 🙂 Laura, 32 jaar, al bijna 14 jaar samen met de allerleukste en wij hebben samen een dochtertje van 2,5 jaar. Haar naam is Lola 😉 Samen met de hulp van mijn lieve moeder runnen wij LOLA & OLIVIA, de winkel die ik 9 maanden geleden vol enthousiasme ben gestart! Wij zijn nu met zijn tweetjes, maar door de stijgende drukte in de winkel en webshop heb ik snel versterking nodig!

Wat maakt jou als persoon mooi van binnen & van buiten?
Oef dat vind ik altijd lastig om te beantwoorden. Bij mij komt als eerste boven “mooi van binnen is mooi van buiten” Ik ben een optimist, creatief, doorzetter en heel ondernemend. Ik zie in iedereen het mooiste, soms wat naïef, maar dat weergeeft mij als persoon. Vriendinnen noemen mij eerlijk en trouw. Ik probeer een goede balans te vinden in het leven, zolang je je mooi van binnen voelt straal je dat uit naar buiten.

Je hebt een hele toffe webshop met kinderkleding en musthaves. Hoe ben je Lola & Olivia gestart?
De combinatie fysieke winkel en webshop was al jaren 1 van mijn dromen. Mijn hoofd altijd vol ideeën, ik zette dat op papier, vervolgens rolde daar een bedrijfsplan uit en na maanden van voorbereiding was daar dan mijn eigen winkel & webshop: LOLA & OLIVIA.

Ik ben zo ontzettend blij met mijn concept; de combinatie kleding voor baby & kids van maatje 50/56 t/m maat 134, speelgoed, cadeauartikelen en kraamcadeautjes is echt heel erg leuk om te verkopen. Wij staan echt voor duurzaamheid en dat is zeker terug te zien in de kwaliteit van al onze spullen!

Ook heb je je eigen kledinglabel Petit Blush. Hoe ben je hierop gekomen dit te gaan doen?
Ja klopt een klein kledinglabel hoor ;-). Dat is mijn creative ikke 🙂 Wat al bestond voordat ik LOLA & OLIVIA startte.

Ik maakte altijd al eigen ontwerpen, dat is opgepikt op social media en nu laat ik kleine oplagen maken. Doordat de start van LOLA & OLIVIA zo veel tijd roofden, stond Petit Blush op een laag pitje. Maar ik krijg nu steeds meer tijd en ruimte om dat weer verder op te pakken en uit te breiden. De website is hiervoor al klaar en gaat bijna online.

Wat heeft jou doen besluiten om ondernemer te worden? En welke tips heb je voor startende ondernemers?
Ik denk dat ondernemen in het bloed zit, dat weet je gewoon. Ik kom uit een ondernemend gezin dus bij mij is het als het ware “met de paplepel in gegoten” Altijd van gedroomd maar de ambitie om daadwerkelijk de stap te nemen, kwam met de jaren.

Voor diegene die de stap wil zetten!?! Werk je ideeën uit, zet de vóór en tegens naast elkaar, evalueer met familie en vrienden. Sta jij helemaal achter je concept en geloof jij in jezelf dan is het echt de moeite waard om de stap te zetten! GO FOR IT… chase your dreams!

Zijn er dingen die je nu anders doet dan een paar jaar geleden?
Waar heb je van geleerd bijvoorbeeld?
Jazeker, ik denk dat iedereen dat wel heeft. Zo van “als ik dat had geweten van te voren, zou ik het nu heel anders doen” Maar goed als je het niet hebt ervaren toen, weet je later ook niet dat je het anders zou willen doen. 1 ding wat ik heb geleerd dat is, als je je zelf bent en blijft, je eigen koers vaart, er de beste dingen op je pad komen.

Welke merkjes verkopen goed in de webshop en waarom denk jij?
Alle merkjes verkopen goed bij mij, maar uitschieters zijn toch MINGO Kids, House of Jamie en Petit Blush. Ik denk zelf dat prijs/kwaliteit en de eenvoud de reden is. De stuks zijn super, echt leuk, fijn van kwaliteit en heel makkelijk met alles te combineren.

Wat zijn nog dromen die je in de toekomst waar wilt maken?
Er is genoeg om over te dromen, maar mijn dromen zijn nu werkelijkheid geworden en hoop deze nog heel lang te kunnen voortzetten. De combinatie LOLA & OLIVIA, Petit Blush en mijn gezin is het mooiste wat ik ooit heb mogen dromen.

Welke ondernemers inspireren jou en waarom?
Mijn vader en mijn vriend Björn. Beide hard werkende ondernemers die mij los van elkaar heel veel inspireren en leren. Daarbuiten zijn er heel veel ondernemers in mijn branche waar ik geinspireerd van raak. Iedereen doet zijn stinkende best, alleen dat is al een inspiratie.

Welke instagram accounts vind jij zelf leuk om te volgen en waarom?
Er zijn een hoop accounts die ik erg leuk vind om te volgen, smallable_store is daar 1 van!
Een account met mooie ideeën voor mij.

Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen die je met ons wilt delen?
Er komen een hoop mooie nieuwe merken bij aankomende winter collectie zoals: Tiny Cottons, Mar Mar Copenhagen, Nixnut, Phil & Phea, Maedformini etc.

Wij zijn helemaal door het dolle 🙂 Wat een prachtige collecties! Zeker de moeite waard om een bezoekje te nemen in onze winkel in Tilburg of www.lolaolivia.nl

Ook de webshop van Petit Blush zal snel online komen en wordt steeds met leuke basic items aangevuld op www.petitblush.com! Ook komt er een eerste verkooppunt aan voor Petit Blush!!

Super leuke ontwikkelingen en de website van lolaolivia.nl is ook heel erg mooi geworden!
Bedankt, Laura voor dit interview en een kijkje in jullie leven!

De laatste U ARE MY FAVORITE FOLLOWER… voorlopig ( we komen terug), maar wat voor een was het! Ik heb niet gelogen toch? Echt een hele mooie afsluiter van een inspirerende onderneemster!

Zoals beloofd komt er een giveaway aan en ik mag al verklappen dat het een shoptegoed is dat je kunt winnen bij petitblush ( Laura’s eigen label)! Hou onze blog, Instagram en Facebook de komende tijd goed in de gaten, want  daar volgen de instructies!

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: