THE WEEKEND DIARY OF….

THE WEEKEND DIARY OF….

Kan jij ook zo moeilijk afscheid nemen van het weekend?
Ik wel, want ik vind het altijd heerlijk het weekend.

Als mama zijnde is het ook fijn om af en toe lekker met vriendinnen op stap te gaan, wat lekkers te eten of een wijntje te drinken.
En even alle kinderzorgen van je af te laten glijden 😉

Geen ” mama” stemmetje meer in je hoofd, geen luiers, geen hulp bij naar de wc gaan of eten en drinken klaarmaken. Even niks en alleen maar mommy-time!

Maar het is natuurlijk ook leuk om leuke uitstapjes te doen met het gezin en tijd door te brengen als gezin. Vandaar dat deze rubriek er is.

Ik ben altijd erg benieuwd naar wat andere mama’s doen in hun weekend om zo weer inspiratie te krijgen. Tegenwoordig zie je door de handige opties op instagram bovenaan wat jouw volgers doen en ik vind dat altijd zo leuk dat ik hier een hele rubriek aan wijd ter inspiratie!

De mama van vanavond is en ondernemende dame met een blog. Ze heeft 2 prachtige kids en een man en ik volg haar met heel veel plezier!

THE WEEKEND DIARY OF….sososoof

Zoals je misschien al had opgemerkt, ben ik nogal ondernemend. Ik zit niet graag stil en ben er graag op uit. Gelukkig ben ik niet de enige in het gezin, want mijn man en 2 kids zijn ook in bezit van dezelfde eigenschap.

We zijn bijna een jaar geleden verhuisd van Roosendaal (Brabant) naar Haarlem. En de reden … we zitten bij elke zonnestraal op het strand in Zandvoort of Bloemendaal … en dat op 30 minuutjes fietsen! Bram (mijn man) en ik hebben allebei een drukke baan – hij werkt meer dan 60 uur in de week en ik werk fulltime 36 uur – en zijn bijna nooit thuis.

En als het dan eindelijk weekend is, dan maken we daar effectief gebruik van. We hebben balans gevonden in quality time met het gezin, met elkaar en daarnaast ook apart van elkaar met onze vrienden.

Vrijdag
Vorig weekend was mijn weekend met vriendinnen en afgelopen weekend was het gezinsweekend en feest. We hadden een extra lang weekend, want vrijdagmiddag waren we al vrij.

Onze zoon Aiden werd namelijk 5 en vierde die middag zijn verjaardagspartijtje met zijn vriendjes. 

Jeetje, wat een organisatie is dat zeg! We hadden het feestje zwaar onderschat ;-). Maar gelukkig is Bram een goede (kids) entertainer en heeft Aiden een topfeestje gehad! 

Aiden is helemaal idolaat van Cars, dus dit thema stond ook centraal. In de ochtend heeft hij Cars snoepsleutelhangers getrakteerd en in de middag hebben we kids opgehaald van school. En toen was het feest! We hebben een heel Cars parcours uitgezet in de tuin en de kids kregen allemaal een rijbewijs – inclusief stempels.

Einde van de dag zijn we naar Camping de Lakens in Bloemendaal – absoluut een aanrader – gereden voor patatjes en konden ze lekker uitrazen in de speeltuin. Om 20.00 uur lagen de kids uitgeteld in bed – en wij ook overigens ;-).

Zaterdag
We hadden namelijk weer een gezellige lange dag voor de boeg. Onze kids zijn geen uitslapers, dus onze dag begon al weer om 6.30 uur, pffff. We hadden een date staan met vrienden in Utrecht.

Van tevoren een borreltje aan de singel en daarna heerlijk en heel veel gegeten. Want die vriendin van mij kan echt geweldig koken. Ik heb nu al weer honger als ik aan dat maaltje terugdenk. Het was weer te gezellig en veel te laat. We waren pas om 22.00 uur thuis – met de gedachte dat de kids weer om 6.30 uur aan ons bed zouden staan.

Zondag
En ja hoor, dat was ook weer zo …. 6.35 zondagochtend. Als je dag zo vroeg begint, dan start je ook maar met je activiteiten natuurlijk. De kids mochten hun eigen croissantjes maken en papa heeft hun verder heel de ochtend vermaakt – oftewel heel de dag, bedankt papa!

In de middag hadden we met vrienden afgesproken op het strand en Bloemendaal. Tussendoor had Aiden ook nog 3 uur zwemles. Dus papa was een soort van taxichauffeur. Het was erg druk op het strand, want Max Verstappen was heel het weekend in Zandvoort op het circuit.

Als weekendafsluiter hebben we gepicknickt – weer patatjes gegeten – in het park in Haarlem. En als je echt meer wil qete in onze wekelijkse activiteiten, check dan mijn vlogs op www.sososoof.com

Iris, super bedankt dat je me hebt gevraagd! En ik ben benieuwd naar de volgende weekend diary …

Jij ook heel erg bedankt Soof! Heel leuk om een kijkje in jullie weekend te hebben gekregen en ik blijf jullie volgen!

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: