Personal & offline day today

Personal & offline day today

Oké ik heb een challenge en dat is vandaag de hele dag geen social media of op mijn telefoon zitten.
Een offline day! Je mag het testen haha ik ga niet reageren vandaag en dus ook geen foto’s plaatsen of live foto’s of filmpjes plaatsen op Facebook of Instagram.

Offline today as challenge
Oh my god, ik ben benieuwd of het me gaat lukken ( als blogger zijnde) en wil dit vaker gaan doen, want ik merk dat ik heel onrustig wordt van die telefoon. Als ik opsta check ik standaard mijn telefoon en dat is niet even 5 minuten, nee voordat ik het weet zit ik er anderhalf uur op. Klein beetje addicted maar 😉

Iemand zei laatst tegen mij dat het ook een afleiding is, omdat ik natuurlijk fulltime mama ben en dat klopt, dat is ook zo. En diegene zei ook dat als je met iemand weggaat dat je dan niet op je telefoon moet zitten. Toen bedacht ik me dat ik dat best wel vaak kan doen de laatste tijd. En eigenlijk is dat best irritant voor andere mensen, want als je met diegene weg bent en je zit telkens op je telefoon, dan sluit je dus de mensen buiten waarmee je bent. Best wel onbeschoft eigenlijk. Dus een challenge!

Moederdag
Sowieso is het vandaag Moederdag. Ik was het helemaal vergeten gewoon. Dus ik haalde de kids op van de peuterspeelzaal vrijdag en toen kregen ze ingepakte cadeautjes mee die ze gemaakt hadden voor mij. Dus ik vroeg nog of iemand getrakteerd had. Oeps, toen hoorde ik dat het voor Moederdag was. I totally forgot! Geen een cadeautje kan tegen een zelfgemaakt cadeautje op by the way. Zo leuk dat ze dat op de peuterspeelzaal altijd doen.

Beetje teveel aan mijn hoofd de laatste tijd I guess, maar geeft niet. Vandaag daarom dus ook een offline day. Een dag helemaal voor de kids en genieten! Ik heb eigenlijk niks met al die dagen, zoals Valentijnsdag of Vaderdag. Elke dag moet je vieren en kan je het ook vieren. Het hoeft niet verplicht op die dagen toch?

Personal
Weer even een personal stukje. Dit weekend trouwens geen THE WEEKEND DIARY OF… van een van mijn volgers, maar wel vertel ik wat ik gedaan heb. Zaterdag bij mijn broer geweest met de familie en weer gebbqd, het wordt bijna een wekelijks iets haha… Was gezellig, ook al was er geen zon. Spareribs, indonesische sate, stokbrood, colesla ( zoals bij Kentucky) gezond water gemaakt van gember, limoen en munt in een limonadetap van de Hema en als toetje marshmallows op de bbq. De kids ook helemaal blij natuurlijk dat ze dat mochten doen.

En vandaag dus mijn offline day.
Daarnaast mediteren en sporten. Doordat ik dat yogamatje heb doe ik ook iedere dag 10 minuten buikspieroefeningen. Zodat we helemaal summerproof zijn straks. Dit geeft mij zoveel rust, mediteren/yoga en sporten. Verheug me er alweer op morgen te kunnen gaan sporten!

Dat was weer mijn weekend. Ik zet alleen deze blog online en dan ga ik genieten van mijn offline day!

Ciao -x-

Share:

Laat een leuk berichtje achter!