THE WEEKEND DIARY OF…

THE WEEKEND DIARY OF…

Kan jij ook zo moeilijk afscheid nemen van het weekend?
Ik wel, want ik vind het altijd heerlijk het weekend.

Als mama zijnde is het ook fijn om af en toe lekker met vriendinnen op stap te gaan, wat lekkers te eten of een wijntje te drinken.
En even alle kinderzorgen van je af te laten glijden 😉

Geen ” mama” stemmetje meer in je hoofd, geen luiers, geen hulp bij naar de wc gaan of eten en drinken klaarmaken. Even niks en alleen maar mommy-time!

Maar het is natuurlijk ook leuk om leuke uitstapjes te doen met het gezin en tijd door te brengen als gezin.
Vandaar dat deze rubriek er is.

Ik ben altijd erg benieuwd naar wat andere mama’s doen in hun weekend om zo weer inspiratie te krijgen. Tegenwoordig zie je door de handige opties op instagram bovenaan wat jouw volgers doen en ik vind dat altijd zo leuk dat ik hier een hele rubriek aan wijd ter inspiratie!

Deze leuke mama heeft een ubercute zoontje, ze fotografeert zo leuk en heeft ook haar eigen blog lifeoferinnoelle

THE WEEKEND DIARY OF…. lifeoferinnoelle

Vrijdag
Soms begint op vrijdag mijn weekend al, deze week nog niet. In de ochtend moest ik nog hard aan het werk voor mijn scriptie en in de middag naar mijn werk. Senn naar opa en oma gebracht en ik haasten naar de bus.

Na een dagje hard werken is het weekend eindelijk daar, snel naar de bus en naar huis! Ik kan echt 100% genieten van de vrijdagavond, lekker samen met vriendlief op de bank hangen met een grote bak chips. Een beetje de week doornemen en ons verheugen op de rest van het weekend, die helaas elke keer weer veel te snel voorbij is.

Zaterdag
Vandaag hadden we twee bezichtigingen op de planning staan. We wonen nu in een heel fijn appartementje, maar sinds dat Senn geboren is, merken we toch dat we wat groter willen wonen. Fijn een eengezinswoning met een grotere tuin is toch wel een must!

We twijfelden eerst nog even of we Senn mee zouden nemen, maar besloten het er toch maar op te gokken. Meneer vond het allemaal prima en kon gelijk de stulpjes goed bekijken! Het is soms voor ons nog een beetje wennen dat dit allemaal kan, de eerste paar maanden zat Senn helemaal niet lekker in zijn vel en hierdoor konden we nooit echt weg. Zo fijn dat dat nu wel kan!

Overigens zitten wij altijd zo in de auto haha. Ik weet nog wel dat wij aan het begin van mijn zwangerschap tegen elkaar zeiden: “Wij worden niet zo’n stel dat niet naast elkaar zit in de auto hoor!” Hoppa, gefaald. Senn zit als een prins op zijn troon op de voorstoel en mama zit achterin gepropt naast de kinderwagen. Ik ken mijn plek.

Uiteindelijk werd het nog even haasten met een kappersbezoekje van vriendlief en een boodschappenrondje voordat er visite zou komen, dus halverwege zijn Senn en ik lekker gaan lopen en kon Peter rustig zijn gang gaan. We hebben lekker een rondje gewandeld, het was tenslotte heel lekker weer! En waren precies weer op tijd klaar voordat de visite zou komen (stiekem hebben we tussendoor ook nog geshopt voor een moederdag cadeautje, helaas mag ik daar dan weer niets over verklappen hihi).

Zondag
Ik dacht oprecht dat het super lekker weer zou worden, maar het valt me nog echt tegen. Dan eerst maar lekker ontbijten met babytv op de achtergrond, waarvan ik nu alle liedjes veilloos mee kan zingen. Ik ben overigens totaal geen ontbijter meer sinds mijn zwangerschap. Waar ik eerst een half brood op kon, gaat een beschuitje er nu met heel wat moeite net in. Soms best vervelend!

Uiteindelijk was toch nog het zonnetje gaan schijnen en konden we fijn even buiten genieten, een beetje vitamine D opdoen en het zonnetje voelen. Oh! En kijk nou hoe stoer Senn is met zijn nieuwe petje! Deze hadden we al een tijdje geleden gekocht, maar daarna verdween de zon voor een aantal weken. Ik was dus even bang dat hij hem niet meer zou passen, maar gelukkig past hij hem nog top haha. Ik hou echt van babykleertjes, menig maandsalaris gaat hieraan op. Herkenbaar voor de meeste mama’s?

Ook vanmiddag kwam er nog visite en voordat we het wisten was het alweer etenstijd. Dit weekend is echt voorbij gevlogen helaas. Op naar het volgende weekend, mét moederdagkadootje! Nu eerst weer een drukke scriptie- en werkweek zien te overleven. We gaan ervoor!

Bedankt Erin voor jullie kijkje in afgelopen weekend! Wij blijven jullie volgen!

 

 

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: