U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om uit te breiden.

Mijn favoriet is een mama met 2 leuke zoontjes. Zelf blogt zij ook over kids, moederschap, kidsfashion en interieur. Ik vind haar blog zo tof! Haar website is zo mooi en ze heeft altijd mooie foto’s!
Echt een inspirerende mama!

Deze dame is van vele markten thuis, sinds kort doet ze ook styling events.
Super leuk!

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER // nathalieke7

Kan je de persoon omschrijven achter jouw account nathalieke7?
Ik ben een mama van 2 heerlijke zoontjes. Vince is 3 jaar en Lex is 4 maanden. Ik woon samen met hen en mijn vriend waarmee ik al 15 jaar samen ben in Sint-Job in België. Naast het moederschap ben ik ook leerkracht op de basisschool en heb ik een eigen blog , Unicorns & Fairytales, waar ik blog over het moederschap, kidsfashion, leuke musthaves, interieur en nog veel meer.

Je bent ook blogger, wat deed jou besluiten om te gaan bloggen en wat vind je er zo leuk aan?
Wel, 3,5 jaar geleden was ik zwanger van Vince en moest ik vervroegd thuisblijven van mijn werk door bekkeninstabiliteit. Ik verveelde me natuurlijk, want ik ben té creatief en actief om gewoon eens te relaxen.

Ik las een boek over zwanger zijn met tips wat je kon doen om de tijd te vullen. Daar stond in: begin een blog. Ook zei een vriendin dat ze het fijn vond dat ik niet voortdurend over mijn zwangerschap praatte. Maar eigenlijk wou ik dat wél. Ook wou ik altijd schrijver worden. Daarom besloot ik een blog te beginnen. Het leuke eraan is dat ik zoveel leuke nieuwe dingen ontdek, plekjes mag bezoeken en dingen mag uittesten. Je leert ook leuke mensen kennen en het is een zalige hobby.

Hoe ervaar je het moederschap?
Enorm leuk, maar ook best hard soms. Ik ben een onzeker, perfectionistisch persoon dus dat maakt het nog moeilijker. Maar het moederschap heeft me zoveel liefde meer gegeven. Ik zou ze voor geen geld van de wereld willen missen.

Het moederschap vind ik niet te onderschatten. Er zijn ontzettend mooie momenten, maar ook momenten dat ik liever even weg zou lopen, in een hoekje wat staan janken en wensen dat ik zelf terug klein was, weg van al die zorgen en verantwoordelijkheden. Ik ben natuurlijk nog maar net bevallen dus ik ben emotioneler dan ooit, hahaha.

Waar ben je het meest trots op, op wat je hebt bereikt?
Goh, wat een moeilijke vraag. Behalve natuurlijk twee leuke kinderen op de wereld zetten moet ik toch zeggen dat ik trots ben op mijn blog. Er zit zoveel werk en liefde in en ik bereik er veel mensen mee en mag leuke dingen meemaken. Ik wou altijd iets van “mezelf “ en dit is toch een beetje het begin van iets van mezelf. Iets anders dan gewoon de dagelijkse job die ik anders doe.

Wat maakt jou mooi van binnen en van buiten?
Wel, ik ben een heel gevoelig persoon en voel alles heel sterk aan. Ik probeer altijd goed te doen voor iedereen, altijd vriendelijk te zijn en er voor iedereen te zijn. Met mijn humor en glimlach probeer ik alles wat te relativeren en mensen een goed gevoel te geven.

Werk je, zo ja wat voor werk doe je en wat vind je leuk aan jouw werk?
Ik ben leerkracht in de basisschool. Eigenlijk een heel mooi beroep dat vaak ondergewaardeerd is. Mensen vergeten soms dat wij mee aan de basis staan van de ontwikkeling en verdere keuzes van kinderen.

Wat ik leuk vind is de kinderen kennis meegeven, maar ook de boodschap om een goed mens te zijn en ook hun eigen talenten te doen ontdekken. Ik probeer steeds het beste in hen naar boven te halen. Niet enkel qua kennis maar ook qua persoonlijkheid.

Hoe zorg jij voor een evenwichtig leven met man, kind, werk en jezelf zijn?
Dat heb ik niet. Het is chaos maar zo ben ik… Altijd bezig met 1001 dingen. Ik ben nog volop op zoek naar balans in mijn leven…

Wat is een droom of wat zijn dromen die nog in vervulling moet gaan, oftewel wat staat bovenaan op jouw bucket list? ( het mogen er ook meerdere zijn)
Ik zou graag een eigen boek maken, naar Australië gaan, een eigen onderneming starten, kinderkamers stylen, van mijn blog mijn vast bijberoep maken en nog zoveel meer.

Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom?
about_stars_and_alittlemonkey: een lieve dame met superleuke foto’s en dezelfde humor!
psnim: Pauline volg ik al lang en ze heeft zo’n leuke knaap!
chloeuberkid: Ze heeft leuke foto’s over kidsfashion!

Bedankt, Nathalie dat we een kijkje in jullie privé-leven hebben gekregen en beter weten wie jij bent en wat je doet privé. Super leuk! En vind jou enorm inspirerend!

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.