THE WEEKEND DIARY OF…..

THE WEEKEND DIARY OF…..

Kan jij ook zo moeilijk afscheid nemen van het weekend?
Ik wel, want ik vind het altijd heerlijk het weekend.

Als mama zijnde is het ook fijn om af en toe lekker met vriendinnen op stap te gaan, wat lekkers te eten of een wijntje te drinken.
En even alle kinderzorgen van je af te laten glijden 😉

Geen ” mama” stemmetje meer in je hoofd, geen luiers, geen hulp bij naar de wc gaan of eten en drinken klaarmaken. Even niks en alleen maar mommy-time!

Maar het is natuurlijk ook leuk om leuke uitstapjes te doen met het gezin en tijd door te brengen als gezin.
Vandaar dat deze rubriek er is.

Ik ben altijd erg benieuwd naar wat andere mama’s doen in hun weekend om zo weer inspiratie te krijgen. Tegenwoordig zie je door de handige opties op instagram bovenaan wat jouw volgers doen en ik vind dat altijd zo leuk dat ik hier een hele rubriek aan wijd ter inspiratie!

De mama van vandaag heeft 2 ubercute zoontjes! Ze zijn net verhuisd, maar hebben gelukkig tijd vrijgemaakt om ons een kijkje in hun weekend te geven! Zit je er klaar voor? Veel leesplezier!

THE WEEKEND DIARY OF…. trang_chau

Vrijdag
Mijn weekend begint al op vrijdag. Normaal moet ik Day brengen en ophalen van school, maar hij is sinds gisteren ziek, dus we kunnen rustig gaan opstarten.
Bjorn is vandaag vroeg thuis. Day voelt zich wat beter en gaat met Bjorn naar de Praxis. We zijn sinds een paar maanden verhuisd naar een huisje waar we bijna alles hebben verbouwd op de badkamer na.

Dus bijna elk weekend hebben we wel een klusje te doen 😉
Vandaag gaan we een kast in de gang maken.

Zaterdag
Bjorn gaat verder met de kast in de gang. Rond 12 uur eten we een boterham en daarna droppen we Jaz bij mijn ouders voor zijn middagdutje, want we gaan tegels uitzoeken voor de wc beneden en de keukenwand.

We zijn het snel eens met de tegels voor de wc (gelukkig ;). Voor de keuken wilde ik eigenlijk zelliges. We kunnen die nergens vinden omdat ze blijkbaar niet goed worden verkocht, ze brokkelen namelijk heel gauw af in de hoeken. Ok, plan B. Uiteindelijk zijn we voor tegels gegaan wat een beetje hetzelfde idee geeft…

Na de tegels doe ik gauw boodschappen en flans ik snel een lasagne in elkaar. Totdat mijn broer en schoonzus binnenwippen. “Kom we gaan uit eten”, roepen ze! Ja leuk, de lasagne bewaar ik wel voor morgen :). We belanden bij ’t Zusje.

 

Zondag
Wauw, ik ben eerder wakker dan Day. Denk dat ie nog moe is van gisteravond 😉
We starten rustig op en na de lunch gaan we richting Strijp-S in Eindhoven waar we eetkamerstoelen willen gaan scoren.

Yeah,stoelen zijn besteld en heb er meteen maar een bijzettafeltje bij genomen (geld moet rollen toch ofzoiets ;). Over twee weekjes binnen.

Tijd voor koffie. We drinken om de hoek een koffietje en vertrekken daarna richting huis.
Zo, het weekend gaat altijd zo snel voorbij, nu ik dit typ hebben we net de lasagne van gisteren op en gaan de kids al bijna richting bed.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Iris, super bedankt dat je mij hiervoor hebt gevraagd, vond het heel leuk om te doen.

X Trang

Jij bedankt Trang, voor het kijkje in jullie leven! Heel leuk om te lezen wat jullie het afgelopen weekend gedaan hebben en bedankt voor de tip Strijp-S in Eindhoven, nog nooit van gehoord maar ziet er leuk uit! De kinderkamertjes zijn al zo mooi geworden aan de foto’s op insta te zien!

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: