U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Mijn favoriet is Melanie met haar dochtertje Danie.
Ik like altijd veel foto’s van Danie. Ik vind het zo’n schattig en leuk meisje en ze is altijd goed gekleed!
Melanie heeft laatst shoptegoed gewonnen via de winactie die ik samen met Axclusif had georganiseerd.
En dit inspireerde om Melanie uit te nodigen voor dit leuke interview en te benoemen als favorite!

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER // melaniekrap
Kan je de persoon omschrijven achter jouw account melaniekrap?
Ik ben Melanie Krap, 29 jaar, woon in Alkmaar, met veel plezier.
En woon samen met Mike, Danie en ons hondje Ries.

Ik ben van sterrenbeeld leeuw doorgaans lief en aardig maar als ze aan mijn kleine welpje komen brul ik zo hard als ik kan haha.

Hoe ervaar je het moederschap?
Het geeft zo’n intens gevoel van geluk, zoveel liefde wat er vrijkomt, je bent zo trots want dit is wat je zelf hebt gemaakt. Het is van jou, echt van jou.
Het moederschap is nog leuker dan ik had verwacht. Natuurlijk is het soms zwaar maar dat is het waard, kinderen houden je een spiegel voor. Je wordt gedwongen om na te denken over bepaalde dingen maar ook om opnieuw alles te ervaren en te ontdekken. Ik leer van Danie, zij is een verrijking in mijn leven.

Hoe zorg jij voor een evenwichtig leven met man, kind, werk en jezelf zijn?
Mike werkt in ploegendiensten waardoor hij onregelmatige werktijden heeft en nooit op vaste dagen vrij is. Dat is een kwestie van goed organiseren. We proberen altijd samen te eten, als hij er ‘ s avonds niet bij kan zijn dan lunchen wij uitgebreid. en als hij ochtenddiensten draait kan ik ’s avonds met vriendinnen afspreken etc. En 1x per week is er een dag voor ons gezin. Dan gaan wij leuke dingen doen met zijn 3-en; zwemmen, het park, winkelen, familie bezoeken, dierentuinen en bioscoop etc.

Wat is iets waar je heel trots op bent in je leven dat je zelf gedaan hebt?
Ik moet dan toch Danie opnoemen; ik kijk terug op een mooie zwangerschap met weinig kwaaltjes. Ik heb geen last gehad van een dikke buik die in de weg zat, heb mij altijd goed gevoeld en tijdens de eerste tekenen van bevallen stond ik nog te stofzuigen.

Ik ben elke dag trots op mijn kleine wonder die veel te snel groot wordt! Voor mijn gevoel was zij bij wijze van spreken vorige week toch nog een baby?!

Werk je, zo ja wat voor werk doe je en wat vind je leuk aan jouw werk?
Ik ben gastouder voor de kinderen van mijn zus. Dit was een bewuste keuze in mijn zwangerschap. Hiervoor werkte ik op een reisbureau en Ahold. Ik wilde geen dagopvang voor Danie en beide oma’s werken nog. Danie groeit nu op met haar neefje en nichtje en mijn zus kan met een gerust hart ook te werk.

Wat is voor jou een droom die nog in vervulling moet gaan?
Voor de geboorte van Danie ben ik meerdere malen op vakantie geweest naar Florida. Tijdens mijn zwangerschap liepen Mike en ik over Cocoa Beach en bespraken wij hoe mooi het zou zijn om hier later te gaan trouwen, als Danie de leeftijd heeft dat zij dit bewust meemaakt.

Wat zijn jouw favo kledingmerkjes voor Danie en waarom?
Mijn favoriete kledingmerkjes zijn: Mingo kids, Mini Rodini, Hugo loves Tiki, Bang Bang Copenhagen, Tiny Cottons en Molo. Elk seizoen heeft zij hier wel wat van in haar kast hangen.

Ik ben gek op leuke prints die Danie ook echt aanspreken en super leuk staan! Deze merken hebben ook een goede kwaliteit en zijn heel belangrijk(!) ook fijn om te dragen. Mingo kan ik altijd goed combineren met deze prints.

En wat zijn jouw favo kinderkledingwebshops en welke stenen kledingwinkels voor kinderkleding en wat vind je er zo leuk aan?
Kids&Bubbles: ik heb de oprichtster leren kennen via Instagram. Sindsdien appen wij wekelijks over onze passie voor kinderkleding en Danie mag sinds haar webshop de lucht in ging brandrep zijn. Een hele leuke winkel waar ik eigenlijk altijd alles wel wil kopen!

Kidsdepartment is tevens ook 1 van mijn favoriete stenen winkels, maar i.v.m. de afstand koop ik meestal online. Brenda is een super leuk persoon die mij altijd goede adviezen en styling tips kan geven.

In Alkmaar hebben wij sinds kort ook Lou and Blue waar ik regelmatig even binnen loop en dan ook altijd wel met iets leuks naar huis ga.

Noem 3 instagram accounts die jou inspireren en waarom?
Justbymanon volg ik graag: super leuke stylistes die ik tijdens styling events bij Kidsdepartment heb leren kennen. Zij hebben altijd leuke styling tips en mooie foto’s.

Ministyling: super mooi meisje, een leuke moeder die vaak ook naast de styling en foto’s ook leuke anekdotes deelt.

En natuurlijk mijn vriendinnetjes jovelien en @lott3_ met beide spreek ik vaak af, zodat de kinderen samen kunnen spelen en wij gezellig ouwehoeren.
Beide hebben zij een super leuk, lief en mooi zoontje. Jolande heeft sinds kort een meisje gekregen die er met haar 4 maandjes oud al heel stylish bij ligt 😃

Bedankt Melanie voor dit kijkje in jullie leven! En leuk om te lezen van welke kledingmerkjes je houdt, een stukje privé meer over jullie te weten komen en welke 3 accounts je graag volgt.

Volgende week weer een U ARE MY FAVORITE FOLLOWER! Een hele leuke collega blogster en mama van 2 ubercute zoontjes! Keep an eye on us 😉

Share:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.