Lieve Lente

Lieve Lente

Een tijdje terug heb ik 4 gastbloggers verwelkomt om samen mee te gaan werken bij kleineindiaantjes.
Ik ben super blij met de keuze van deze 4 dames.
Chandani trapt de allereerste gastblog af.

Jouw zonnige stralen doen de mensen goed. Je maakt iedereen vrolijk en voedt ons met positieve energie. De manier waarop jij je aanwezigheid toont is zo mooi. Het maakt voor jou niet uit hoe iemand zich voelt. Je maakt ons hoe dan ook blij, simpelweg door er te zijn. De sfeer die je hiermee creëert is gezellig, warm en fijn. Iedereen van jong tot oud geniet van jouw aanwezigheid. Was ik maar meer zoals jij.

De laatste tijd ben ik gaan beseffen wat een bepaalde houding/instelling teweeg kan brengen. Wanneer je in een dipje zit, is het logisch dat je het allemaal even niet meer weet. Zonder dat je het door hebt, begin je dit te uiten en straal je uit hoe je je voelt. Het mooie van Instagram vind ik, dat mensen niet per se aan je foto’s zien hoe je je echt voelt. Zij zien de mooie en leuke dingen in de foto’s in, wanneer jij dit niet meer ziet. Waar de een misschien het gevoel krijgt dat het gras groener is aan de overkant, ziet de ander in dat dit ook bij hen geldt.Aan de ene kant ben ik soms zo benieuwd naar het verhaal van al die lieve mensen in mijn lijst. Zo ben ik nou eenmaal ingesteld. Geïnteresseerd in anderen, geïnspireerd en gefascineerd raken van de kracht en ervaring van anderen. Ik vind het zo mooi om te zien dat men elkaar zo steunt en positieve vibes deelt met elkaar. I love it!

Aan de andere kant kan ik er soms zo lang in blijven hangen dat ik het juist ook wel fijn vindt, dat het lekker luchtig blijft. Genieten van een foto of een moment, waar verder niet al te veel woorden aan toegevoegd hoeven te worden. Back to simplicity.Waar ik ruim 4 maanden niet meer wist wie ik was en waar ik voor stond, kom ik er nu stukje bij beetje weer achter. En bouw ik mezelf weer langzaam tot de persoon die ik wil zijn. Dat is het goede aan in duizend stukjes breken. Je krijgt de mogelijkheid jezelf opnieuw op te bouwen en kunt hierbij zelf bepalen wat belangrijk is voor jou. Rebuild the new you! Be like spring.
Hoe mooi zou het zijn als we hetzelfde bij elkaar los kunnen maken, net zoals de lente.

Loveee,

Chandani

 

Delen:

1 Reactie

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: