U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Dit kan op elk gebied zijn. Het kan een ondernemer zijn, maar ook juist persoonlijke accounts. Ik kijk niet naar volgers. Nog leuker juist, als ze niet veel volgers hebben, want wat niet is, kan nog komen 😉

Ik vertelde al dat het deze week om een ondernemer gaat.
Deze dame heeft een kinderkleding webshop en een stenen winkel in Wateringen.

brenda8.jpg

Het is een hele uitgebreide kinderkledingwebshop met heel veel toffe merkjes en dat waardeer ik persoonlijk zelf heel erg, als een webshop veel merken heeft, omdat je veel keuze hebt en jouw verzendkosten het echt waard zijn als je meerdere items kan kopen!

Plus dat ze een stenen winkel hebben en dat ook super fijn is omdat je dan alles kan voelen en zien waardoor je ook de maat beter kan inschatten.

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER// Kidsdepartment

brenda

kidsdep

brenda4

brenda5

Wie is of zijn de personen achter Kidsdepartment?
Dat ben ik, Brenda, samen met mijn man Ronny en zoontje Kian. Wij wonen in Den Haag. Ons werk is tevens onze hobby, maar ook samen dagjes weg doen wij erg graag.

Ons zoontje is inmiddels 8 jaar. Omdat wij momenteel enorm druk zijn met de shop zowel online als offline, heb ik weinig tijd voor andere zaken, maar we gaan graag naar pretparken of een weekendje weg. Dit kan Parijs zijn, maar ook gewoon in Nederland.

Wat maakt jou als persoon mooi van binnen & van buiten?
Oei, das een lastige vraag. Ik denk toch mijn zorgzaamheid of dat nu is naar mijn gezin of naar de klanten toe. Daarnaast heb ik een no-nonsense instelling en ben ik behoorlijk positief ingesteld. Ik hou van een uitdaging, ik ga ergens volledig voor als ik er ook echt in geloof.

Je hebt een hele toffe webshop met kinderkleding en musthaves. Hoe ben je Kidsdepartment gestart?
Ik ben in 2011 vanuit huis gestart met een webshop in outlet kinderkleding. Dit hebben we in 2013 veranderd qua assortiment en naam.
Ongeveer 1 jaar later hebben wij als pop-up winkel in Rotterdam eens enkele weken mogen beleven hoe het is om een stenen winkel te hebben.

Dit is goed bevallen, met als resultaat dat in augustus 2014 onze stenen winkel is geopend in Wateringen, op de rand van Den Haag. Dit heb ik overigens jaren gecombineerd met een parttime baan bij de Gemeente Den Haag.

Sinds februari vorig jaar, ben ik daar uiteindelijk ook mee gestopt, omdat de combinatie te zwaar werd. Mede dankzij mijn man, heb ik dit wel jaren kunnen combineren, omdat ik mijn werk bij de Gemeente ook erg leuk vond.

Wat heeft jou doen besluiten om ondernemer te worden? En welke tips heb je voor startende ondernemers?
Ik denk toch de vrijheid, maar ik heb meer het gevoel erin gerold te zijn. De stap vond ik erg eng. Als tip wil ik meegeven dat niets vanzelfsprekend is en je er keihard voor moet gaan. Men moet zich afvragen of men dat het waard vindt.

Zijn er dingen die je nu anders doet dan een paar jaar geleden?
Ik werk teveel, hahaha. We hebben meer structuur aangebracht in werkzaamheden en prive. De balans wordt steeds beter. Dit komt doordat ik enorm bof met de inzet van mijn man en Lisette (collega). Dingen uitbesteden werkt ook positief.

Waar heb je van geleerd bijvoorbeeld?
Balans houden is erg belangrijk. Ik heb daar nogal moeite mee, maar probeer dit steeds meer toe te passen. Door met enige regelmaat leuke uitstapjes te doen en mijn pc aan de kant te zettten, dit schept meer rust en geeft energie.

Welke merkjes verkopen goed in de webshop en waarom denk jij?
Gelukkig zijn dit meerdere merken. De een doet het goed op het web en de andere juist weer in de winkel.

Zelf vind ik voor Kian, Molo erg leuk.
Maar ook Bobo Choses en Mini Rodini draagt hij met veel plezier. Jeans is niet zijn favoriet, maar als we dan een jeans aanschaffen is het toch van het merk I dig Denim.

Wat zijn nog dromen die je in de toekomst waar wilt maken?
Wellicht een grotere winkel. We groeien behoorlijk en moeten momenteel heel creatief omgaan met de ruimte die we hebben. Het is even de vraag hoe lang we dat nog zo kunnen oplossen (door creatief om te gaan met de ruimtes).

Welke 3 ondernemers inspireren jou en waarom?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet direct ondernemers op het netvlies heb staan, welke mij inspireren. Nu moet ik wel zeggen dat mijn man inmiddels alweer 10 jaar fulltime zijn eigen eenmanszaak heeft. In de tijden van crisis, heeft hij zich staande gehouden en dat inspireert me wel. Ik vind het knap hoe positief hij blijft.

Als ik dan naast mijn man, nog iemand moet noemen is het Risma Bachoe van het merk Luckyno7. Knap hoe zij in een korte tijd haar merk opbouwt.

Welke instagram accounts vind jij zelf leuk om te volgen en waarom?
Oei lastige, want ik vind er heel veel erg leuk!
1. mama.van.drie maakt altijd te gekke foto’s van haar zoontjes Sid en Mas.
2. Ensuus maakt prachtige foto’s van interieur, maar ook van haar kids.
3. Justbymanon maakt ook mooie foto’s.

Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen die je met ons wilt delen?
We krijgen weer wat nieuwe merken erbij zoals Frnky’s Playground, Yporque, Little 10 Days en vanaf de winter ook Ruby Tuesday Kids voor de jongens.

En dit keer organiseren we voor de 4e keer het stylingevent met de blog van JustbyManon en met Arma fotografie. We zijn druk bezig met allerlei plannen, maar daar kan ik nog niks over zeggen helaas 😉

brenda9.jpg

Op zaterdag 1 april is er een heel leuk stylingevent in samenwerking met justbymanon.
Ik heb begrepen dat er heel veel aanmeldingen al zijn, maar je kan altijd nog een poging wagen. Super leuk in ieder geval!

Bedankt Brenda, voor een kijkje achter de schermen van Kidsdepartment!

Volgende week weer een U ARE MY FAVORITE FOLLOWER
Een mama met een heel leuk dochtertje en een super leuke job bij een kinderwarenhuis!

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: