Het oog wil ook wat…

Het oog wil ook wat…

Ja ja, deze rubriek is weer terug en wordt een vast item voor (kids)fashion.

Het oog wil ook wat..
Toen ik pas blogde had ik dit item erop gezet met kleertjes voor Nayeli hoe je die kunt stylen en wie er als ondernemers tof zijn om te volgen op het gebied van kidsfashion. Dit bericht staat nu niet meer online, omdat de linkjes niet meer werkte, omdat het online niet meer te koop is.


Toen had ik als favo ondernemer genoemd Petit Blush en dat is nog steeds een favo van mij!
Binnenkort meer over Petit Blush en een toffe giveway, dus blijf ons volgen!

new-ss17

Little Indians SS17
De nieuwe collectie is al een weekje uit, maar is weer top!
Persoonlijk had ik van de winter geen items die ik had willen kopen, maar van deze nieuwe collectie des te meer! Mijn kids hebben model gestaan voor dit merkje en sindsdien zijn wij nog meer fan van hun!

Dit roze jasje vind ik echt zo tof en vooral ook dat ie in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Screenshot_20170223-130325.jpg

screenshot_20170223-130348

screenshot_20170223-130407

little-indians-broek-zacht-roze little-indians-broek-groen

little-indians-little-indians-world-short-groen

Mingo SS17
Dit merkje is tot nu toe altijd favoriet bij mij! Die stofjes zijn zo zacht en ik hou van zulke basic kleding die je makkelijk over mee kan combineren. Het is niet goedkoop, maar wel de kwaliteit waard en dat vind ik ook erg belangrijk dat het fijn draagt en na het wassen mooi blijft.

Mingo heeft hun label aangepast en rompers toegevoegd aan hun nieuwe collectie.

img_20170223_132249

screenshot_20170223-131213

screenshot_20170223-131151

screenshot_20170223-131241

Gray Label
Dit merkje is, net als Mingo, zo fijn omdat ze altijd hele mooie basics hebben die zo makkelijk kunt combineren. Ze hebben altijd hele mooie kleurtjes en de stoffen zijn zo zacht.

 

 


screenshot_20170223-141809

screenshot_20170223-141006

Mini Rodini
Eerder vertelde ik al dat ik Mini Rodini soms wat te druk vind, maar dit printje wil ik wel zo schattig, ondanks dat ie ook druk is, maar je kan hem wel met een leuke basic combineren, bijvoorbeeld met het jurkje van Gray Label hierboven.

Zoals Elise dit ook combineerde voor haar dochtertje Fiene van U ARE MY FAVORITE FOLLOWER van een paar weekjes terug.

mini-rodini-2

mini-rodini

elise1

Puma Tiny Cottons
Echt super tof is deze samenwerking van Puma met Tiny Cottons. Het is een beetje een trend aan het worden van bekende schoenen merken om een samenwerking aan te gaan met kledingmerken ( Adidas/Mini Rodini bijvoorbeeld) en deze is helemaal geslaagd, vind ik. Ze zijn wel veel online uitverkocht, maar als je goed zoekt, kan je ze nog wel vinden.

screenshot_20170223-133403

puma-x-tiny-cottons-citymom-nl-9

puma

Ik combineer altijd merk met merkloos en de laatste tijd is het vaker merkloos dan merk, omdat ik het ook leuker voor de portemonnee vind, plus dat het een uitdaging is kids leuk te kleden voor een leuk prijsje!

Zara blijft altijd leuk en ik vind dat H&M steeds leuker wordt. Zo hebben zij een baby exclusive lijn waar je hele leuke kleertjes kan shoppen.

H&M
Ik vind deze sneakers erg leuk.
Door het klittenband makkelijk aan te trekken en door de basic kleur overal bij te combineren. Ook vind ik het leuk dat het een wat stoerder schoentje is voor een meisje, maar die de outfit wel heel girly maakt door de roze kleur.

 


hm.jpg


Volant is helemaal in dit seizoen, zowel voor dames als voor meisjes en zo spotte ik dit ubercute roze shirtje.

hmZara
Ook Zara heeft uiteraard volant voor meisjes.
Zelf vind ik volant, pofmouwtjes altijd erg leuk staan. Het geeft een hele lieve look!

blouse-2

blouse

zara

Hoop je hiermee geïnspireerd te hebben!

Liefs,

Iris

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: