THE WEEKEND DIARY OF….

THE WEEKEND DIARY OF….

Kan jij ook zo moeilijk afscheid nemen van het weekend?
Ik wel, want ik vind het altijd heerlijk het weekend.

Als mama zijnde is het ook fijn om af en toe lekker met vriendinnen op stap te gaan, wat lekkers te eten of een wijntje te drinken.
En even alle kinderzorgen van je af te laten glijden 😉

Geen ” mama” stemmetje meer in je hoofd, geen luiers, geen hulp bij naar de wc gaan of eten en drinken klaarmaken. Even niks en alleen maar mommy-time!


Maar het is natuurlijk ook leuk om leuke uitstapjes te doen met het gezin en tijd door te brengen als gezin.
Vandaar dat deze rubriek er is.

Ik ben altijd erg benieuwd naar wat andere mama’s doen in hun weekend om zo weer inspiratie te krijgen. Tegenwoordig zie je door de handige opties op instagram bovenaan wat jouw volgers doen en ik vind dat altijd zo leuk dat ik hier een hele rubriek aan wijd ter inspiratie!

In de aankondigingen vertelde ik al dat deze mama een tweeling jongen en meisje heeft en ow wat zijn ze cute! Jullie hebben hun vast weleens voorbij zien komen op instagram.
De tweeling is onder andere te zien in de uitingen van Sproet en Sprout.

THE WEEKEND DIARY OF…..

claudie_bamboo_billie

Onze blogster van vanavond is Claudie Retel, ze is 31 jaar, samenwonend met Kevin en trotse moeder van een tweeling (j/m) van 2 jaar oud genaamd Bamboo en Billie.

Kevin en Claudie.jpg

Vrijdag
Op vrijdag ben ik altijd vrij, dus ons weekend is begonnen!
Vandaag gaan we voor een carnavals outfit kijken voor de twins. Ik zou het heel leuk vinden als ze zouden matchen of als een duo verkleed zouden kunnen gaan. Ik heb van alles al bedacht ( Elsa en Olaf, Hans en Grietje) maar dit vond ik toch nog niet leuk genoeg, dus gaan we toch maar even kijken in de carnavals winkel voor een leuke outfit.

Mijn oog valt meteen op het Roodkapje jurkje, te schattig!
Hoe leuk zou het zijn als ze ook nog een wolven pakje hebben.

Haha ik zie het al voor me. Roodkapje en de Boze wolf! Nu nog een wolven pakje en mijn duo is klaar voor de carnaval! Voor mijn zoontje vind ik helaas geen wolven pakje, maar wel een wolvenkop die hij op zijn hoofd kan zetten, nu nog wat leuke accessoires en de twins zijn klaar voor Carnaval.

Carnaval is mij met de paplepel ingegoten, dus ik draag deze traditie graag over aan mijn kinderen. Ze gaan dan ook op zondag mee naar de optocht kijken! Vanavond komen 2 vriendinnen een wijntje drinken en ook wij gaan verder aan onze carnavals outfit. Zin in!

carnaval

Zaterdag
Vandaag staat in het teken van het nieuwe huis en peuterbedjes. Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht waar we eind maart de sleutel van krijgen.

Opa komt langs om op de kids te passen, zodat wij rustig een kast kunnen kopen voor in onze nieuwe walk in closet in onze slaapkamer.
De reden dat we opa laten oppassen is omdat het niet altijd handig is om met 2 peuters naar de Ikea te gaan en dan spreek ik uit ervaring 😉

Helaas liep het rustig naar de Ikea gaan even anders…
Ikea heeft de aanbieding van 30% korting op de kasten, dus wij waren helaas niet de enige die een kast wilde kopen. Waar ze vaak zeggen dat je op zondag niet naar de Ikea moet gaan vanwege de drukte, leek het nu wel Happy Hour op de kastenafdeling.

Na een half uur wachten waren we eindelijk aan de beurt en toen we goed en wel de kast samen hadden gesteld belde opa dat Bamboo en Billie wakker waren en hij naar een afspraak moest. Shit is het al zo laat??

Dus zijn we naar huis gegaan om de kids op te halen om vervolgens weer terug naar de Ikea te gaan, want we moesten ook nog nieuwe matrasjes kopen voor de nieuwe peuterbedjes, waar ze dit weekend in gaan slapen. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan moet het ook gebeuren 😉

We hebben denk ik nog nooit zo lang in de Ikea doorgebracht en hebben ons ook voorgenomen dit nooit meer te doen! Bepakt en bezakt gaan we naar huis!

ikea.jpg

auto

Bamboo en Billie gaan morgen in hun nieuwe peuterbedjes slapen, die mijn vriend zelf gaat maken. Voor inspiratie heb ik heel wat uurtjes gespendeerd op Pinterest en Instagram (wat inmiddels een verslaving is geworden).

Uiteindelijk zijn we voor de bed huisjes gegaan, niet alleen super leuk om te zien, maar ook een feest voor de twins om in te slapen en hoe fijn dat mijn vriend deze zelf kan maken!

We hebben besloten om ze nu al in een peuterbedje te leggen i.p.v. in het nieuwe huis, omdat we denken dat dat te veel nieuwe indrukken zijn ( weet niet of we er goed aan doen, maar dat zullen we morgen avond merken, fingers crossed).

‘ S avonds ploffen we samen op de bank en gaan we verder aan de Serie Prison Break, nu de kids nog vertrouwd in hun ledikantjes liggen te slapen. Ohhh ook geen goeie zet om aan een serie te beginnen als je eigenlijk op tijd naar bed wil…bedhuisje.jpg

Zondag
Als de kids wakker worden, mogen ze even bij ons in bed tv kijken.
We blijven deze ochtend lekker in pyjama en ’s middags als de kids in bed liggen en mijn vriend verder gaat met de bed huisjes, ga ik naar een vriendin die net een nieuw bedrijf is gestart, genaamd Soo Wijs.

Ze heeft super leuke woonaccessoires in Ibiza stijl! Ohhh daar gaat mijn salaris! Voor het nieuwe huis wil ik wat nieuwe kussens in de bank om zo een hele andere stijl te creëren.

Eigenlijk willen we een nieuwe bank, maar aangezien wij 2 peuters van 2 jaar hebben die graag de bank gebruiken als springkussen, klimrek en hun handjes graag aan de bank afvegen, lijkt ons nu nog niet zo’n goed plan.

Alles is ons nieuwe huis wordt in de tinten wit, grijs, petrol en goud. Deze kussens matchen perfect met onze bank en hoe leuk is het dat ze er ook bijpassende kandelaars en een fruitschaal van hebben. Ik ben verkocht!

Op de terugweg rij ik nog even naar ons nieuwe huis toe, gewoon omdat ik niet kan wachten om het te gaan inrichten.
In mijn hoofd zie ik het al helemaal voor me!

De keuken wordt hoogglans grijs met wit en de wand tegenover het kookeiland wordt betegeld met een gouden tegel van VT Wonen. We hebben gekozen voor een beige/muisgrijze gietvloer voor de beneden verdieping en op de eerste verdieping komt een spierwitte laminaat vloer. De kamer van de twins wordt helemaal wit met zwart/witte en pastel teint accessoires.

‘ S avonds gaan we met vrienden en de kids frietjes eten om het weekend gezellig af te sluiten! Om 19.30 uur gaan Bamboo en Billie in hun nieuwe bedjes slapen, of ja slapen daar dachten hun anders over…

Inmiddels is het 21.30 uur en hebben de kids nog de grootste lol in hun nieuwe bedjes.
(als dat maar goed komt)

21.58 uur: ze slapen eindelijk!!! En ineens beseffen we ons dat de tijd zo snel gaat!
Onze kleine hummeltjes liggen niet meer in een ledikant, maar in een groot bed!

Time flies when you’re having fun!

Billie en Bamboo.jpg

Bedankt Claudie voor jouw weekend dagboek! Erg leuk om te lezen wat jullie meemaken.
En leuk dat jullie ook naar een nieuwbouwhuis gaan verhuizen, leuke vooruitzichten. Wij blijven jullie met plezier volgen!

Volgende week maandagavond weer een THE WEEKEND DIARY OF…

ps: wil jij zelf ook een keertje schrijven voor THE WEEKEND DIARY OF?
In de vorige blogs van Lucelle, Inge en nu van Claudie kun je voorbeelden zien qua stijl van fotografie en hoe de teksten eruit komen te zien.

Lijkt je dit leuk? Stuur dan een mailtje naar kleineindiaantjes@gmail.com en wie weet tot snel!

 

 

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: