U ARE MY FAVORITE FOLLOWER//FOLLOW FRIDAY

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER//FOLLOW FRIDAY

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Ook deze week heb ik iemand gekozen met foto’s op instagram waar ik blij van word.
Een paar maandjes terug kocht deze mama wat bij mijn verkoopaccount en zo heb ik haar leren kennen.

Ze vertelde mij zwanger te zijn van een meisje en een indische vriend te hebben. En dat schepte al een band en ik vind haar account zo leuk! Al die vrolijke foto’s van prachtige vakantiebestemmingen, met haar vriend en met vriendinnen en erna met foto’s van haar zwangere buikje.

Toen ik haar vroeg was zij direct enthousiast! En gelukkig heeft ze een baby die slaapt als een roos, dus had ze ook de tijd ervoor om dit interview te doen, super fijn!

kamertje-yua

Het is een dame die pas mama is geworden. En waarover ik laatst al blogde, dat ik dat altijd zo leuk vind pasgeboden baby’s en hun mama’s. Ik ben dan altijd zo nieuwsgierig naar de naam, naar de eerste foto’s en naar nieuwe foto’s die volgen!

Deze mama geeft ons de allereerste kiekjes van haar 2 weken pasgeboren dochtertje!
Nieuwe foto’s die dus nog niet op instagram staan, hoe leuk!

U ARE MY FAVORITE // Aliciavdongen

alicia

Wie is aliciavdongen?
Ik ben 30 jaar en net moeder geworden van ons eerste kindje Yua. Ik woon samen in Utrecht met mijn vriend Tristan. Reizen, sporten en series zijn mijn passie. Lekker eten en een goed biertje/wijntje gaat er ook altijd in!

Jij bent onze favoriete volger van deze week, maar welke 3 accounts nomineer jij voor de FOLLOWFRIDAY?
Dat zijn er zoveel! Maar als ik er een paar moet noemen dan vind ik mrsjamieli & dehuismuts erg leuk om te volgen. Beide zijn mama op hun eigen manier, de huismuts heeft altijd goede tips wat betreft haar baby en Jamie Li heeft een inspirerende kledingstijl en een goede dosis humor. Hun vlogs volg ik ook altijd. En kleineindiaantjes natuurlijk!

Je bent pas moeder geworden van een mooi meisje.
Hoe vind je het om mama te zijn? En heeft het jou nu al als persoon veranderd?
Ik ben bijna 2 weken mama en ik vind het nu al het mooiste wat er is!
In het begin jankte ik alleen maar de ogen uit m’n hoofd. Doe ik het wel goed? Dat soort onzekerheden. Gelukkig zijn die ‘baby blues” weg ge-ebt en geniet ik nu met volle tuigen! Ik denk dat ik nog steeds Alicia ben die leuke dingen wilt ondernemen, alleen nu met een kleine erbij!

Hoe ben je op de namen gekomen van jouw dochtertje?
Al jaren stond de naam Yua in de notities van mijn telefoon. Ooit zagen mijn vriend en ik een film waar de naam in voorkwam. We vonden de naam gelijk erg leuk! Ook omdat de naam een Aziatisch (Japans) tintje heeft. Mijn vriend is zelf Indisch, maar helaas had de familie alle leuke Indische namen al gekaapt. Yua betekend verbindende liefde, dat vonden we ook erg mooi.
Mijn vriend kwam zelf met de naam Madison in het vliegtuig naar Sardinië afgelopen zomer, dus die hebben we er gewoon achter geplakt!

Werk je, zo ja wat voor werk doe je en wat vind je leuk aan jouw werk?
Ik werk als stewardess voor een blauwe maatschappij. Wat ik leuk vind aan het vliegende bestaan? Het onregelmatige, de levensstijl en de mooie reizen die je maakt. Passagiers met een glimlach van A naar B brengen is altijd mijn doel en daar put ik veel voldoening uit!

Wist jij altijd al wat je voor beroep wilde gaan doen? En is dat ook uitgekomen?
Nee, de bereden politie en archeoloog hebben allemaal de revue gepasseerd toen ik jong was. Ik ging vliegen om even de zomer door te komen.
Niet wetende dat dit echt iets was wat ik voor altijd zou willen doen.

Wat is voor jou een droom die nog in vervulling moet gaan?
Graag zou ik met mijn gezin een mooie reis willen maken. Canada of Zuid-Afrika staan hoog op het lijstje!

Wat maakt jou “mooi van binnen en van buiten”? Waar word je echt gelukkig van?
Ik ben erg zorgzaam en (bijna) altijd opgewekt en positief ingesteld. Ik word erg gelukkig van reizen, mijn vriend en kindje, lekker uit eten en op z’n tijd een leuke borrel/stap avond met vriendinnen!

Heb je favoriete kinderkleding merkjes en zo ja welke zijn dat?
Ik kom natuurlijk nog maar net kijken, maar ik vind Mango, Zara en Tiny Cottons erg leuk. Ook houd ik erg van de boetiekjes, zoals Minimarkt.

screenshot_20170126-220330

Wat een knap mopje! Deze foto ( <- klik) heb je misschien al voorbij zien komen bij Prenatal ( <- klik) op instagram.

Bedankt Alicia voor een kijkje in jouw prille mama leven!
Super leuk dat je mee wilde doen en ik blijf jou uiteraard volgen.

Volgende week weer een U ARE MY FAVORITE!
Tipje van de sluier is dat je dubbel kan gaan zien 😉
Tot volgende week!

 

Share:

4 Reacties

 1. Ben
  27 januari 2017 / 8:40 pm

  hier de trotse Opa van Yua…….dit is een mooi en leuk verhaal…!!

  • 30 januari 2017 / 2:44 pm

   Wat super leuk om te horen! Een trotse opa mag u zeker zijn, met zo’n prachtige kleindochter!
   Liefs,

   Iris -x-

 2. denisezumbrink
  28 januari 2017 / 12:13 pm

  Wat leuk dat je mensen zo in het zonnetje zet! Vind ik erg uniek, heb het nog nergens gezien. En wat een mooie foto’s.

  • 30 januari 2017 / 2:44 pm

   Dank je wel, Denise!
   Super leuk om zo’n compliment te krijgen. Ik vind het ook heel leuk om dit te doen!

   Liefs,

   Iris -x-

Laat een leuk berichtje achter!