U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.


Dit kan op elk gebied zijn. Het kan een ondernemer zijn, maar ook juist persoonlijke accounts. Ik kijk niet naar volgers. Nog leuker juist, als ze niet veel volgers hebben, want wat niet is kan nog komen 😉

screenshot_20170119-130442

Ook deze week heb ik gekeken naar degene die ik persoonlijk iedere week like, gewoon omdat ik haar foto’s altijd leuk vind. Ik moet haar foto’s gewoon liken ( van mezelf).

Screenshot_20170119-130524.jpg

U ARE MY FAVORITE // sef_fes

Nathalie plaatst altijd hele leuke kiekjes van haar 2 knappe kids!

Haar zoontje heeft al een aantal keer model gestaan voor leuke merkjes als Carlijnq en Prenatal bijvoorbeeld. Hij is erg fotogeniek en haar dochtertje is ook al zo’n mooi meisje.

 

Wie is sef_fes?
Mijn naam is Nathalie van der Wielen, 33 jaar oud en inmiddels 7 jaar samen met Frank en trotse moeder van twee kinderen Sef (bijna 3) en Flo (4,5 maand)

Werk je, zo ja wat voor werk doe je en wat vind je leuk aan jouw werk?
Ik werk als leerkracht basisonderwijs. Na jarenlang fulltime in de bovenbouw te hebben lesgegeven, geef ik nu les aan groep 3. De kinderen maken mijn werk het leukst. De uitspraken en het leergierige bij de jongere kinderen en de oudere kinderen vooral zelfvertrouwen geven en klaarmaken voor de maatschappij vind ik mooi aan mijn vak. En daarnaast heb ik een ontzettend leuk team, waardoor het ook erg leuk is om er te werken.

Hoe combineer jij het moederschap met werken en hoe ervaar je dat?
Ik werk partime. Dit vind ik erg prettig. Het is lekker om je eigen dingen te hebben en altijd weer een feestje, ondanks de “daarbij behorende peutereigenwijsheden” , waar ik ook erg om kan lachten, om een dag met de kinderen te mogen hebben.

Hoe ben je op de namen gekomen van jouw kinderen? Heeft het een bepaalde betekenis?
Beide namen heb ik ooit via via een keer voorbij horen komen. Ik vond ze direct helemaal leuk en gelukkig Frank ook. Daarnaast kenden wij nog niemand met die naam in onze omgeving.

Hoe vind jij het om mama te zijn van 2 kids? En heeft het jou als persoon veranderd?
Ik ben dankbaar dat ik moeder mag zijn van 2 prachtige kinderen. Het heeft mij als persoon veranderd in die zin, dat m’n belangen nu ergens anders liggen. Zij zijn het belangrijkste. Hebben zij het goed, heb ik dat ook. Al vind ik aan de andere dat ik als moeder ook tijd voor mezelf moet vrijmaken en mijn eigen dingen moeten kunnen blijven doen.

Wat maakt jou “mooi van binnen en van buiten” Waar word je echt gelukkig van?
Ik probeer te genieten van de kleine dingen en de mensen om mij heen. Zij maken mij het gelukkigst. Als Sef zegt: “Mama, je bent mijn allerbeste supervriend” of Flo schaterlacht, dan smelt ik.

Welke online kinderkleding webshop vind jij tof en welke stenen winkel en waarom?
Allereerst de Zara! Daarnaast heb ik meerdere webshops die ik tof vind, omdat ik vaak zoek op bepaalde merken.
Pomme de Jus zit bij mij in de buurt, een prachtige stenenwinkel, met allemaal mooie spullen.

Heb je favoriete kinderkleding merkjes en welke zijn dat?
Carlijnq, Mini Rodini, Little Rookies en Gray Label vind ik erg mooie merken. Daarnaast zijn er eigenlijk heel veel merken die ik geweldig vind, die ik eigenlijk ook deels door Instagram heb leren kennen, zoals FRNKYs, Bobo Choses, Mingo, Maed for mini, Toughcookiestore, Popupshop, Tiny Cottons, Ebzo, Ice Cream Bandits etc. Helaas is het niet te doen om alles te kopen, wat ik tof vind haha. Door af en toe kleding te verkopen, wat mijn kinderen niet meer passen, maar nog erg mooi is, is het leuk om weer een nieuw item aan te schaffen.

Welk instagram account inspireert jou?
Ik vind veel accounts inspirerend op hun eigen manier. Het is leuk om andere moeders met hun kinderen te zien en hun verhalen bij de foto’s te lezen. Sommigen accounts hebben elke dag de mooiste plaatjes. Andere accounts hebben juist weer onwijs leuke ideeën qua kleding, inrichting of dingen om te doen.

Bedankt lieve Nathalie! Heel leuk om ” een kijkje achter de schermen”  te hebben gekregen 😉

Volgende week vrijdag weer een U ARE MY FAVORITE!
Wie zou dat zijn?

Delen:

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: