10 facts about me

10 facts about me

In even voorstellen kun je meer lezen over het ontstaan van deze blog.
Op instagram werd ik gevraagd om mee te doen aan 10 facts about me. So here it is!

10 facts about me


 1. Hello, ik ben Iris, 34 jaar wonend in Rotterdam ( tot mijn 18de in Krimpen aan den IJssel). Ik heb 2 oudere broers. Ik ben een mixje van NL en Indo. Onderaan wat foto´s van little me.
 2. Ik voed nu sinds 2 jaar 2 kids alleen op. Op mijn 28ste kreeg ik Gene (6) & daarna Nayeli (4).
 3. HSP ( high sensitive person) een hooggevoelig persoon, hierover een blog geschreven. Ook hou ik van spiritualiteit en vind hierin rust.
 4. Fashion, interieur en fotografie; ik hou van het kopen van mooie kleding voor mijn kids en voor mezelf. Inmiddels bezig met minimaliseren. Gelukkiger zijn met minder spullen en dit werkt goed!
 5. Ondernemend; een eigen onderneming starten. Ik vind het leuk om mensen te helpen, een pratend beroep, diepgang, evenementen organiseren, alles regelen van a-z. En bloggen! Ik hou van schrijven, foto’s maken en kan er al mijn creativiteit in kwijt. Het leuke van bloggen is ook dat ik er steeds meer ideeën door krijg en leuke mensen ontmoet.
 6. Sporten. Toen ik 4 was even kort op taekwondo gezeten, maar toen mijn oudste broer mij harde trappen gaf besefte ik dat ik het toch niet zo leuk vond, haha…niet zijn schuld…
  Toen turnen en jazzballet gedaan. Turnen wat korter gedaan, maar ook een aantal jaren.
  Tot en met 16 jaar op jazzballet gezeten, wat ik super tof vond. Ik zat in de selectie waardoor ik 2x in de week ging oefenen en meer optredens had. Ik vond dat geweldig, dansen en op een podium staan.
  Alleen was ik niet zo goed in een groep, HSP’er 😉 zat mij dan in de weg.
  Ik hou van sporten en doe tegenwoordig aan yoga en meditatie. Die combi van sporten met yoga/meditatie is heel fijn om balans te houden in een druk leven met kids. Met yoga / meditatie kwam ik 2,5 jaar geleden in aanraking. Ik heb een yoga retreat gedaan van 1 week helemaal alleen naar Portugal. Zo goed bevallen dat ik nog steeds aan yoga en meditatie doe. Het geeft mij rust.
 7. BALI; 6 jaar geleden naar Bali geweest en ik ga dit jaar (2019) weer. Het liefst, als het aan mij ligt, zou ik zo kunnen emigreren. Ik vind het zo’n mooi land, Indonesie. De mensen zijn gastvrij, er is altijd lekker eten, relaxte sfeer, mooi weer, spiritualiteit, meer verbonden met de natuur / dieren en mijn roots bevinden zich daar ( van mijn vader). Ik wil meer gaan reizen. New York vond ik ook tof en wil naar Amerika terug. Het meest hou ik van Aziatische landen omdat het zo anders is dan in het Westen.
 8. Natuur / strand; ik voel mij heel prettig in de natuur en ermee verbonden
 9. Diepgang, zoals boeken lezen, Netflix documentaires kijken, podcasts luisteren, alles waaruit inspiratie te halen is. Door bepaalde veranderingen in mijn leven is het iets waar ik niet meer om heen kan. Ik hou van praten, schrijven en het zelfbewust zijn hoe ik mijn leven zo kan inrichten dat ik er voldoening uit haal. Er alles uithalen zodat als die laatste dag aanbreekt, dat ik trots op mijn leven terug kan kijken. Ik geef graag een kijkje in mijn leven, in de hoop anderen ermee te inspireren.
 10. Vrijheid; door veranderingen in mijn leven ondervonden hoe belangrijk vrijheid is op welk gebied ook. En minder aan te trekken wat de omgeving doet. Geen kuddedier, maar je eigen volger zijn. Zo lang jij gelukkig bent en doet wat je geluk geeft, it’s all good 🌿

 

Share:

2 Reacties

 1. aneta273
  19 januari 2017 / 4:16 pm

  Super leuke weetjes! Ik weet nog wel dat je jazzballet heel leuk vond. Heel leuk je huis! Ik ben benieuwd hoe je inrichting wordt. Ik ben daar ook gek op! En dat bedrijfje gaat je lukken!

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.