10 facts about me

10 facts about me

Ik heb een U ARE MY FAVORITE FOLLOWER als standaard vrijdag blogpost, maar als je vragen stelt, dan is het andersom ook leuk om te weten wie ik ben. Ook werd ik laatst getagged op instagram om mee te doen aan 10 facts about me. So here it is!

10 facts about me

 1. 32 jaar en woon in Rotterdam ( tot mijn 18de in Krimpen aan den IJssel)
 2. 2 kids (op mijn 28ste) kreeg ik Gene Julio Mason (3) & Nayeli (Gigi) Genesis (1). Op Gene zijn naam kwamen we omdat ik een jongen kende die zo heette en wij zagen met kerst een film van Gene Hackman. Ik vond het gelijk een krachtige en stoere naam voor een jongen en je hoort hem weinig in NL. De naam Nayeli kwamen we tegen en het betekent liefde of ik hou van je en is een Indianen naam. Ik wilde altijd graag een lieve naam voor een meisje. Gigi wilde we eerst nog erbij doen maar vonden het teveel worden plus dat je de tweede of derde naam toch niet gebruikt. Hun papa heeft (D)Julio en Genesis bedacht.
 3. als klein meisje wist ik al dat ik moeder wilde worden ( ik speelde altijd met poppen en barbies, echt een meisje meisje)
 4. HSP | gevoelig voor prikkels en indrukken ( hierover schreef ik al eerder een blog serious talk )
 5. I love fashion, interieur en fotografie; ik hou van het kopen van mooie kleding voor mijn kids en voor mezelf ( de laatste jaren is dit alleen maar voor mijn kids en dus te weinig voor mij, erg eh)
  En interieur vind ik heel erg leuk om mee bezig te zijn.
 6. Ondernemend; ik heb al 5 jaar in gedachte dat ik ondernemer wil worden. De vraag is alleen wat houdt me tegen? Juist dat is een vraag waar ik ook nog geen antwoord op heb. Twijfels, kan ik het wel? Is het niet een te groot risico? Ik ben er al wel meer uit wat ik leuk vind. Ik vind het leuk om mensen te helpen, ik geef graag advies en van evenementen organiseren, alles regelen van a-z. En natuurlijk bloggen! Ik hou van schrijven ( al als klein meisje), foto’s maken en kan er al mijn creativiteit in kwijt. Het leuke van bloggen is ook dat ik er steeds meer ideeën door krijg.
 7. Dansen; ik heb tot mijn 16de op   jazzballet gezeten, wat ik super tof vond. Ik zat ook in de selectie waardoor ik 2x in de week ging oefenen en meer optredens had.
  Ik vond dat geweldig, dansen en op een podium staan. Als dan de spotlights aan gingen, wow dat gevoel was echt te gek! Alleen was ik niet zo goed in een groep, HSP’er 😉 zat mij dan soms in de weg. Maar ik heb me wel voorgenomen weer op zoek te gaan naar een dansschool, iets van zumba te gaan doen. Ik hou van sporten en doe tegenwoordig ook aan yoga en meditatie en die combi van sporten met yoga/meditatie is heel fijn om balans te vinden in een druk leven met kids.
 8. BALI; wij zijn 6 jaar geleden naar Bali geweest en ik wil ooit weer terug. Het liefst, als het aan mij ligt, zou ik zo kunnen emigreren. Ik vind het zo’n mooi land, Indonesie. Ik vind de mensen heel gastvrij, er is altijd lekker eten (!) het weer is er altijd mooi en mijn roots bevinden zich daar ( van mijn vader). Ik wil sowieso meer gaan reizen. New York vond ik ook tof en zou sowieso naar Amerika terug willen.
 9. ik hou niet van huisdieren ( met alle respect). Ik vind ze niet leuk en vind het niet hygiënisch. Kattenharen op je kleding en honden vind ik vaak ruiken, vooral als ze in de regen hebben gelopen. En hondenpoep! Op straat op het gras als je net met je kinderwagen loopt of de kids op het gras willen spelen.
 10. ik was echt vaak mijn handen op een dag; ik heb geen smetvrees, maar ben wel heel erg op mijn hygiene en hou van een opgeruimd en net huis.
Share:

2 Reacties

 1. aneta273
  19 januari 2017 / 4:16 pm

  Super leuke weetjes! Ik weet nog wel dat je jazzballet heel leuk vond. Heel leuk je huis! Ik ben benieuwd hoe je inrichting wordt. Ik ben daar ook gek op! En dat bedrijfje gaat je lukken!

Laat een leuk berichtje achter!