10 facts about me

10 facts about me

Ik heb een U ARE MY FAVORITE FOLLOWER als standaard vrijdag blogpost. In even voorstellen kun je meer lezen over het ontstaan van deze blog.

Wanneer je anderen vragen stelt, is het andersom ook leuk om te weten wie ik ben.

Ook werd ik getagged op instagram om mee te doen aan 10 facts about me. So here it is!

10 facts about me


 1. 34 jaar, 27 september 1984, wonend in Rotterdam ( tot mijn 18de in Krimpen aan den IJssel) ik zou eerst Jane hebben geheten maar vonden ze niet mooi bij mijn achternaam staan. Ik heb 2 oudere broers. Ik ben een mixje van NL en Indo ( papa). De jongste van het gezin en altijd een papa´s kindje geweest. Onderaan wat foto´s van little me. Ik was een tijd heel licht, maar met de jaren zie je de Indo roots beter.
  Een spontaan meisje (vlindertje/ eigen fantasiewereld, tikkeltje naïef). Tot dat ik op school kwam, daarna wat struggles gehad, maar begin nu langzaam weer die Iris te worden. Vrolijk, spontaan, ondernemend, lekker kletsen, genieten van het leven en helemaal mezelf.
 2. Ik voed 2 kids alleen op. Op mijn 28ste kreeg ik Gene (5) & erna Nayeli (3). Gene z’n naam hoorde ik ooit en ook geinspireerd op acteur Gene Hackman. Ik vond het gelijk een krachtige en stoere naam en je hoort hem weinig in NL. De naam Nayeli betekent liefde of ik hou van je en is een Indianen naam.
 3. HSP. Ook hou ik van spiritualiteit en vind hierin rust.
 4. I love fashion, interieur en fotografie; ik hou van het kopen van mooie kleding voor mijn kids en voor mezelf. Inmiddels bezig met minimaliseren. Gelukkiger zijn met minder spullen en dit werkt goed!
 5. Ondernemend; eigen onderneming starten. Twijfels houden mij nu (nog) tegen.
  Wat ik precies wil, nog over nadenken. Ik vind het leuk om mensen te helpen, een pratend beroep, diepgang, evenementen organiseren, alles regelen van a-z. En bloggen! Ik hou van schrijven, foto’s maken en kan er al mijn creativiteit in kwijt. Het leuke van bloggen is ook dat ik er steeds meer ideeën door krijg en leuke mensen ontmoet.
 6. Sporten. Toen ik 4 was even kort op taekwondo gezeten, maar toen mijn oudste broer mij harde trappen gaf besefte ik dat ik het toch niet zo leuk vond, haha…niet zijn schuld…
  Toen turnen en jazzballet gedaan. Turnen wat korter gedaan, maar ook een aantal jaar.
  Tot en met 17 jr op jazzballet gezeten, wat ik super tof vond. Ik zat in de selectie waardoor ik 2x in de week ging oefenen en meer optredens had. Ik vond dat geweldig, dansen en op een podium staan.
  Alleen was ik niet zo goed in een groep, HSP’er 😉 zat mij dan in de weg.
  Ik hou van sporten en doe tegenwoordig aan yoga en meditatie. Die combi van sporten met yoga/meditatie is heel fijn om balans te houden in een druk leven met kids. Met yoga / meditatie kwam ik 1,5 jaar geleden in aanraking. Ik heb een yoga retreat gedaan van 1 week helemaal alleen naar Portugal. Zo goed bevallen dat ik nog steeds aan yoga en meditatie doe. Het geeft mij rust.
 7. BALI; 6 jaar geleden naar Bali geweest en ik wil ooit weer terug. Het liefst, als het aan mij ligt, zou ik zo kunnen emigreren. Ik vind het zo’n mooi land, Indonesie. De mensen zijn gastvrij, er is altijd lekker eten, relaxte sfeer, mooi weer, spiritualiteit, meer verbonden met de natuur / dieren en mijn roots bevinden zich daar ( van mijn vader). Ik wil meer gaan reizen. New York vond ik ook tof en wil naar Amerika terug. Het meest hou ik van Aziatische landen omdat het zo anders is dan in het Westen.
 8. Natuur / strand; ik voel mij heel prettig in de natuur en ermee verbonden, vooral na mijn ayahuasca ervaring.
  Wanneer ik in de natuur en op het strand ben, kan ik opladen. Door mijn ayahuasca ervaring zoveel inzichten gekregen.
  Controle loslaten, vertrouwen, leven in het hier en nu, minder veroordelen en irritaties.
 9. Diepgang, zoals boeken lezen, Netflix documentaires kijken, podcasts luisteren, alles waaruit inspiratie te halen is. Door bepaalde veranderingen in mijn leven is het iets waar ik niet meer om heen kan. Ik hou van praten, schrijven en het zelfbewust zijn hoe ik mijn leven zo kan inrichten dat ik er voldoening uit haal. Er alles uithalen zodat als die laatste dag aanbreekt, dat ik trots op mijn leven terug kan kijken. Ik geef graag een kijkje in mijn leven, in de hoop anderen ermee te inspireren.
 10. Vrijheid; door veranderingen in mijn leven ondervonden hoe belangrijk vrijheid is op welk gebied ook. En minder aan te trekken wat de omgeving doet. Geen kuddedier, maar je eigen volger zijn. Zo lang jij gelukkig bent en doet wat je geluk geeft, it’s all good 🌿

 

Share:

2 Reacties

 1. aneta273
  19 januari 2017 / 4:16 pm

  Super leuke weetjes! Ik weet nog wel dat je jazzballet heel leuk vond. Heel leuk je huis! Ik ben benieuwd hoe je inrichting wordt. Ik ben daar ook gek op! En dat bedrijfje gaat je lukken!

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.