U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE FOLLOWER

U ARE MY FAVORITE// FOLLOW FRIDAY

IEDERE VRIJDAG MIJN FAVORIETE VOLGER, OMDAT IK HOU VAN MENSEN DIE MIJ INSPIREREN EN DIT MET JULLIE TE DELEN.

Op instagram zie je op vrijdag vaak #followfriday waarbij instagrammers aangeven wie ze het liefst volgen op vrijdag, dit inspireerde om dit uit te breiden.

Dit kan op elk gebied zijn. Het kan een ondernemer zijn, maar ook juist persoonlijke accounts. Ik kijk niet naar volgers. Nog leuker juist, als ze niet veel volgers hebben, want wat niet is kan nog komen 😉

Ik heb gekeken naar degene die ik persoonlijk iedere week like, gewoon omdat ik haar foto’s altijd leuk vind. Soms heb je dat weleens toch dat je volgers hebt die je gewoon moet liken?

U ARE MY FAVORITE // Lindaarends

Linda plaatst altijd leuke spontane foto’s en haar kindjes zijn zo schattig. Ook zien ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Super tof!

It’s pine and apple
Sinds kort is zij ondernemer en heeft zij een eigen instagram met handgemaakte artikelen genaamd Its pine and apple.
Persoonlijk ben ik helemaal weg van haar poppen draagzak in panda print. Ik heb er nog geen aangeschaft, omdat ze vertelde dat er nog nieuwe stofjes gaan komen en ik heel erg benieuwd ben hoe die eruit gaan zien!

Screenshot_20170113-065237.jpg

fb_img_1484286658187

Wie is Lindaarends?
Ik ben Linda Goudswaard-Arends, inmiddels ruim 10 jaar samen en bijna 6 jaar getrouwd met Jeroen Goudswaard en moeder van Bob (4jaar) en Fiene (2 jaar). Tot ik voor mijzelf begon, ben ik altijd werkzaam geweest in de horeca en kinderdagopvang, de laatste jaren werkte ik bij een kinderdagverblijf en maakte ik lange dagen. 

Sinds vorig jaar is mijn man, samen met zijn compagnon, voor zichzelf begonnen als franchisegever voor barbershops en heeft hij zijn eigen barbershop geopend. Dit combineert hij samen met zijn full-timebaan en hierdoor is hij dus veel van huis. Er kwam een grote druk op ons gezin te liggen en samen hebben we er voor gekozen dat ik tijdelijk zou stoppen met mijn baan.

Je bent samen met iemand It’s pine and apple begonnen, hoe kwam je op dit idee?
Ik ben geen stilzitter en was daarnaast toe aan een nieuwe uitdaging, ook was het al jaren mijn droom om ooit iets voor mijzelf te beginnen. Ik maakte al vaak dingen zelf en bedacht originele concepten waar ik veel goede feedback op kreeg in mijn omgeving en via Social Media. Dit heeft mij geïnspireerd om te onderzoeken of ik hiermee niet iets voor mijzelf zou kunnen beginnen.

Sinds dit najaar ben ik samen met mijn goede vriendin Maaike It’s Pine and Apple begonnen. Wij wilden gezellig samen als vriendinnen iets voor onszelf beginnen en vooral iets doen wat wij echt leuk vinden. Creatief bezig zijn en dingen maken/verkopen die wij zelf ook zouden kopen.

Ons eigen bedrijf waar wij mooie, originele en handgemaakte producten maken en verkopen. Wij werken nu nog kleinschalig via Facebook en Instagram.

Maaike is zwanger van haar derde en we merken vanaf het begin al dat we erg druk zijn met alles wat er op ons af komt. Zodra Maaike is bevallen en hersteld hopen wij snel te kunnen groeien met onder meer een eigen website / webshop en veel meer nieuwe ideeën.

Wat biedt het ondernemerschap jou?
Ik vind het heerlijk om nu iets te kunnen doen waar ik het beste van mijzelf in naar boven kan halen; mijn creativiteit, producten creëeren met stoere materialen, en het maken van foto’s en werken via Social Media.
Ik geniet van de nieuwe uitdaging, het opzetten van een eigen bedrijf, het contact met onze klanten en het creatief bezig kunnen zijn. Ook vind ik de vrijheid van het zelf kunnen plannen wanneer ik werk echt heerlijk. 

Hoe combineer jij het moederschap met werken/ondernemer zijn en hoe ervaar je dat?
Onze oudste is dit schooljaar voor het eerst naar school gegaan en hier hadden zowel hij als ik veel moeite mee.
Doordat ik mijn eigen tijd zelf kan inplannen kon ik de eerste periode flexibel omgaan met de tijden dat Bob naar school ging en kon ik ook tijd inplannen om 1 op 1 iets met Fiene te doen, dit voelt voor mij echt als een cadeautje.

Hoe vind jij het om mama te zijn van 2 kids? En heeft het jou als persoon veranderd?
Ik ben een onwijs trotse moeder en dit kan je dus ook terug vinden in mijn instagram account. Ongeveer 90% van mijn posts zijn foto´s van onze kinderen.
Bob is een ontzettend lief, zorgzaam, fantasievol vrolijk mannetje.

Onze jongste is lief, maar vooral onwijs ondernemend en ondeugend.
Stiekem vind ik dit erg leuk. Ze is een kopie van hoe ik als kind was. De verschillen tussen die 2 vind ik heerlijk. Vooral nu ze ouder worden vullen ze elkaar al echt aan en geniet ik van het plezier wat zij samen beleven en ik hier een groot deel van kan en mag uitmaken.

Wat maakt jou “mooi van binnen en van buiten”? Waar word je echt gelukkig van?
Toen ik stopte met mijn baan heb ik mijzelf voorgenomen ook aan mijzelf te werken. Voor zowel lichaam als geest. Ik heb mijzelf kort gezegd voorgenomen mij niet meer druk te maken wat andere mensen van mij denken, zelfverzekerder te zijn en beter voor mijzelf te zorgen.

Dus vaker met vriendinnen even wat leuks doen, bezoekje aan de schoonheidsspecialist, een weekendje weg met manlief, of gewoon af en toe eens tijd maken om met een lekker wijntje in een warm bad te ontspannen, kortom: me-time.

Ook ben ik begonnen bij Mom in Blance te sporten.
Dit is door weer en wind altijd buiten sporten. Ik probeer 1 per week te gaan en daarna het hardlopen weer op te pakken.

Ik ben dol op koken, winkelen voor de kinderen, chocolade, verrassingen, op vakantie gaan, creatief bezig zijn, maar vooral van mijn kinderen word ik heel gelukkig.

Bedankt lieve Linda!
We zien dat je morgen jarig bent, een hele fijne verjaardag alvast toegewenst met jouw gezin & we blijven jou volgen!

Volgende week vrijdag weer een U ARE MY FAVORITE!
Wie weet ben jij het wel!

-x-

Iris

Delen:

2 Reacties

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: