Let’s play!

Let’s play!

Ik vertelde al eerder dat wij gaan verhuizen.

Zo loop ik al met van alles in mijn hoofd qua styling.
Een speelhoekje willen we maken voor de kids. Zo gezellig is dat en ook fijn als alles lekker opgeruimd is.

speelhoek2

Dit heb ik gedachten voor de kids. Heel handig en de kastjes zijn van de Ikea. Daar een houten plank op maken met stoeltjes eronder en voilà!

Ook zijn de Lego bricks super handig nog steeds ( zachtgeel, wit, blauw zijn eigenlijk nu mijn favoriet, maar heb nu (nog) mint & grijs)
Ik vind het erg fijn als het speelgoed van de kids een beetje geordend is. Nu hebben we nog niet veel plek, dus is dit een prima oplossing, maar kan niet wachten totdat het speelhoekje er is 😉

lego-opbergdozen

hema

En we hebben opbergmanden van de Hema (rechter).

Voor de kinderkamers hebben we in beide kamers gekozen voor ruime kasten van Woood (met 3 lades onder) zodat zij daar nog lang mee kunnen doen 😉 We zijn ook een tikkeltje verwend, omdat we in ons oude huis een hele grote op maat gemaakte kast hadden, waardoor ik zoveel bergruimte had voor hun. Zo kan er ook nog wat speelgoed opgeborgen worden in de kamertjes 😉

Wij hebben deze kasten met keuzekorting bij Formido gekocht. En zo zijn er meerdere bouwmarkten die deze kasten verkopen en keuzekorting acties hebben, dus hou de folders in de gaten!

woood-2

woood-1
Over een tijdje moet er nog een peuterbed voor Nayeli komen, maar zijn er nog niet over uit. Gene heeft een heel fijn wit bed gekregen voor zijn verjaardag van de Ikea, die je zo kan stellen dat ie er ook een eenpersoonsbed uiteindelijk van kan maken. Dat is super fijn, omdat we dan als het goed is voor een lange tijd geen ander bed meer hoeven te kopen, tenzij hij als puber een tweepersoons wil 😉

Dit bed van Petit Amelie is super schattig. Je kan er ook nog een lade bij kopen voor eronder voor eventueel wat speelgoed etc.

peuterbed_wit_02_1

De rest van de inrichting houden we zoals het nu is, aangezien het budget niet eindeloos is 😉 En we ook beter kunnen wachten totdat we zien wat de exacte ruimtes zijn, aangezien dat bij nieuwbouw toch altijd even een verrassing kan zijn. We hebben gelukkig al bij iemand mogen kijken die in de vorige fase een huis heeft gekocht, waardoor we al konden zien hoe de ruimtes worden, dus dat is erg fijn.

See you!

Share:

1 Reactie

Laat een leuk berichtje achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.